Türk bayrağı hassasiyeti kamerada - Karabük Haber Postası
turk bayragi hassasiyeti kamerada OGgy3zfH
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ocak, 2025 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Türk bayrağı hassasiyeti kamerada

Düzce’de Off-Road aracının ardındaki Türk Bayrağı’nın kirlenmemesi için gösterilen hassasiyet takdir topladı.

İstanbul’dan Düzce’nin yüksek bölümlerine Off-Road yapmak için her hafta onlarca araç geliyor. Geçtiğimiz günlerde de bir küme kente gelip kentin yüksek kısımlarında Off-Road yaptı. Bu esnada araçlardan birinin art kısmında Türk Bayrağı’nın çamurlanarak kirlendiğini gören Fatih Mercan, durumu telsiz daveti ile başka araç şoförüne bildirdi. Bu durum sonrasında araç şoförü bayrağın kirlenmemesi için araçtan inerek bayrağı bulunduğu yerden aldı. Cep telefonu kamerasına yansıyan imajlar ise takdir topladı. Türk bayrağının kirlendiğinin haberini veren Fatih Mercan, “Geçen günlerde bir off-road kulübü Düzce’ye geldi. Hoş bir gündü. Bir arkadaşımız aracının gerisine Türk bayrağı asmıştı. Bende onun gerisinde Türk bayrağı olduğunu fark ettim. Bayrağa çamur sıçramıştı. Telsizden anons geçerek durumu bildirdim. Arkadaşta hassaslık gösterip araçtan indikten sonra Türk Bayrağını yerinden sökerek geri alıp temizledi” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesinde yurutulen sorusturmada gozaltina alinan 3 kisi serbest birakildi Euubdb2e
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi’nde yürütülen soruşturmada gözaltına alınan 3 kişi serbest bırakıldı

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Dün sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı.

Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı. Jandarma ekipleri belediye binasında yaklaşık 5 saat süren çalışmalarını tamamladı. Ekipler tarafından önemli evrak ve bilgisayarlar torbalarla Bolu Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürüldü.

3 isim de serbest bırakıldı

il Jandarma Komutanlığı’nda gözaltı işlemleri tamamlanan CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız öğle saatlerinde Bolu Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılıkta ifade işlemlerinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen 3 kişi, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin