Tuncay Şanlı: "Kaybedebilirdik fakat çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi" - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
tuncay sanli kaybedebilirdik fakat cevirdik 1 puan bizim icin cok onemliydi pjmtHBIi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Nisan, 2025 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Tuncay Şanlı: “Kaybedebilirdik fakat çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi”

Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, Esenler Erokspor maçının akabinde yaptığı açıklamada, “Kaybedebilirdik lakin çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi” dedi.

Trendyol 1. Lig 32 haftasında Çorum FK, konuk ettiği Esenler Erokspor ile 3-3 berabere kaldı. Müsabakanın akabinde düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Yöneticisi Tuncay Ulu, geride olmalarına karşın âlâ bir gayretle maçı beraberliğe taşıdıklarını söyledi. Aldıkları 1 puanın kendileri için değerli olduğunu söz eden Ulu, “Çok kolay goller yedik. Daha sonra tepkimiz vardı. Birinci yarıda istediğimiz oyun çıkmadı. Tahminen konsantre olamadık, tahminen farklı nedenler olabilir. Onu kendi içimizde konuşuruz. İkinci yarıya çok karakterli bir oyun koyduk. Alanda karakterli oyuncular vardı. İnanılmaz çaba etti. Çok fazla da konuma girdik. İkinci yarıya baktığımızda kalemizde bir tane durum hatırlıyorum. Onun haricinde oyuncularımız ceza alanında durum bulmaya çalıştılar, buldular. Denemeleri de oldu. Tahminen biraz çabuk etmeseydik, daha sakin olsaydık 3-1’den maçı çevirmek de mümkün olabilirdi. Oyuncu kümesine da söyledim, ’Bir karakteri öne sürdüğünüzde oyun benim için önemsizdir’ diye. O yüzden kadro arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Karşı grubu da tebrik ediyorum. Onlar da büyük bir çabanın içindeler çok yakın puanlar. Her hafta bunu söylüyoruz. Kaybedebilirdik ama çevirdik, 1 puan bizim için çok önemliydi” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kafes balikciligi projesine kooperatiften ret axZYIM2T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Nisan, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kafes balıkçılığı projesine kooperatiften ret

Zonguldak’ta Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odaları tarafından yürütülen, Karadeniz Ereğli ile Alaplı arasında hayata geçirilmesi planlanan Kafes Balıkçılığı Projesi’nde önemli bir gelişme yaşandı.

Yaklaşık üç yıldır bölge gündeminde yer alan projede sona yaklaşılırken, sürecin önemli paydaşlarından Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi projeye karşı çıktığını duyurdu. Kooperatif Başkanı Murat Toprak tarafından yapılan açıklamada, alınan kararın üyelerden gelen talepler doğrultusunda şekillendiği belirtildi. Açıklamada, balıkçı esnafının görüşlerinin belirleyici olduğu vurgulanarak, geri bildirimler doğrultusunda söz konusu kararın alındığı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, özellikle küçük ölçekli balıkçıların ekonomik olarak olumsuz etkilenebileceği ihtimalinin göz önünde bulundurulduğu, balıkçıların projeye yönelik endişelerinin dikkate alındığı kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin