Ramazan Öztürk tarafından
12 Şubat, 2024 14:56 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Tümen’den Kredi Kullanan Üyelere Uyarı

Karabük Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Nurettin Tümen, kredi kullanan esnaflar için önemli bir duyuruda bulundu.

Başkan Tümen, kredi kullanan esnafların vergi kaydının kapatmasını gerektiğini belirterek,  “Bilindiği üzere Esnaf Kefaletten çekmiş olduğunuz kredinin faizlerinin yarısı  hazine tarafindan karşılanmaktadır.  Krediniz devam ederken vergi kaydınızı  kapatırsanız hazine desteği kredinizden geri çekilmektedir. Dolayısı  ile faiz oranınız Genel Müdürlükçe %50 ye çıkmaktadır. Tekrar vergi kaydınızı açsanız dahi bu oran değişmemektedir.   Bu durumda olan üyelerimiz acilen kredilerini kapatmaları  gerekmektedir. Bu sebeple krediniz devam ederken asla vergi kaydınızı kapatmayın” dedi. (Ramazan Öztürk)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ekim, 2025 12:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da KOM ekiplerinden tefecilik ve silah ticareti operasyonu

Samsun’da KOM takımlarınca düzenlenen tefecilik ve silah ticareti operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Hatalarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü gruplarınca tefecilik ve silah ticareti kabahatlerine yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İlkadım ve Çarşamba ilçelerinde eş vakitli operasyon düzenlendi.
Operasyonda yapılan aramalarda 25 adet tefecilik karşılığı alınmış senet, 1 ruhsatsız tabanca, borçlu şahısların isimlerinin yer aldığı 2 ajanda, hatayla ilgili not kağıtları, 2 senet koçanı, 5,36 gram metamfetamin, bir ölçü para ve çeşitli dijital gereçler ele geçirildi.
Soruşturma kapsamında 3 kuşkulu gözaltına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin