Karabük Postası tarafından
10 Ocak, 2022 12:02 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

 Tümen, güven tazeledi

İki adayın yarıştığı ve rekor düzeyde katılımın sağlandığı Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Seçimleri’nde mevcut başkan Nurettin Tümen, güven tazeledi. Karabük Belediyesi Nikah salonunda gerçekleştirilen Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerinde mevcut Başkan Nurettin Tümen ile Ali Rıza Gökçekli yarıştı. Bin 197 seçmenin oy kullandığı seçimlerde mevcut Başkan Nurettin Tümen rakibine 80 oy fark atarak 631 oy ile yeniden güven tazelerken, Ali Rıza Gökçekli ise 551 oy aldı. Seçim kurulunun sandıktan çıkan oyları tek sayarak açıklamasının ardından mevcut başkan Nurettin Tümen, kazananın esnaflar olduğunu belirterek, rakibi Ali Rıza Gökçekli’yi kucaklayarak birbirlerini tebrik etti. Tümen Başkanlığındaki Karabük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Yönetimi şu isimlerden oluştu: "Yıldıray Yıldırım, Niyazi Ceylan, Ahmet Okan Kirman, Oktay Sert, Hasan Yaman, Yunus Çelen, Erdoğan Yirmibeş, Nurettin Akcaalan" Denetim Kuruluna ise; Ahmet Kirman, Hasan Boynueğrioğlu ve Ümit Şimşek seçildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Samsun’da gasp ettikleri telefonla dudak dolgusu yaptıran 2 kadın yakalandı

Samsun’un Atakum ilçesinde 17 yaşındaki bir kızın cep telefonunu gasp ettikleri iddia edilen 2 kadın şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerin gasp ettikleri telefonu satarak bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları ortaya çıktı.
Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Y.E. (17) isimli mağdur, E.Y. (26) ve R.Ş.A. (25) tarafından bir eve götürüldü. Burada darp edilen genç kızın iPhone marka cep telefonu gasp edildi. Şüphelilerin, gasp ettikleri telefonu yaklaşık 20 bin liraya sattıkları ve elde ettikleri parayla bir güzellik merkezinde dudak dolgusu yaptırdıkları belirlendi.
Atakum Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekiplerince yürütülen çalışma kapsamında E.Y. ve R.Ş.A. gözaltına alınarak emniyete götürüldü. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden R.Ş.A. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. E.Y. hakkında ise elektronik kelepçe takılarak ev hapsi kararı verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin