Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2014 14:53 tarihinde yayınlandı
0

TÜED Genel Başkanı Kazım Ergün, Vergili ve Aksoy’u Ziyaret Etti

Türkiye Emeklileri Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ve Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Genel Başkan Yardımcısı Gazi Aykırı ile birlikte ilk olarak Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’yi ziyaret eden Ergün, Karabük’e her gelişinde değişiklikler gördüğünü belirterek, “Karabük günden güne güzelleşiyor. Başkan Vergili’ye başarılarını yerinde görünce mutluluğum artıyor. Hizmetleri ile örnek olan Karabük’ün başarılı Başkanını kutluyorum” dedi.

Genel Başkan Kazım Ergün daha sonra Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy’u ziyaret etti.

Safranbolu’nun ülkenin en güzel şehirlerinden birisi olduğunu, UNESCO’nun Safranbolu’yu Dünya Miras Listesine alma sebebini gezip yerinde gördükten sonra daha iyi anladığını söyleyen Kazım Ergün, “Safranbolu Dünya Miras Listesinde olmayı fazlası ile hak ediyor. Bu şehir benim ruhumu ve bedenimi dinlendiriyor. Yapılan bu güzel çalışmalardan dolayı Başkanımızı ve tüm ekibini kutluyor, tekrar hayırlı olsun diliyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin