Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2021 12:16 tarihinde yayınlandı
0

TÜBİTAK Bilim Şenliği sona erdi

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) 4007 Bilim Şenlikleri Destekleme Programı kapsamında İl Millî Eğitim Müdürlüğü Koordinatörlüğünde 7-8-9 Ekim tarihlerinde düzenlenen “Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor” Karabük Bilim Şenliği öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgisi ve katılımı ile son buldu.

Karabük Merkez İlçede ilki gerçekleştirilen TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği ile katılımcılar 3 gün boyunca toplam 98 atölyede etkinlik yaparak keyifli ve bilgi dolu vakit geçirdiler.

Öğrencilerin temel bilimsel olguları fark etmelerinin sağlanması, merak duygularının, araştırma, sorgulama ve öğrenme isteklerinin tetiklenmesinin amaçlandığı Bilim Şenliğinde; bilimsel gösteriler, 3D tasarımlar, arttırılmış gerçeklik uygulamaları, el becerileri, sosyal ve beşeri bilime dair etkinlikler gerçekleştirildi.

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği’nin en başından son anına kadar görev alan Şube Müdürü Adnan Cansız nezdinde Ar-Ge birimi personeline, atölye şeflerine, öğretmenlere ve görev alan öğrencilere gösterdikleri özverili, fedakârca ve gayretli çalışmalarından ötürü teşekkür eden İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, desteklerinden dolayı paydaş kurumlara şükranlarını sundu.

“Emeğin Başkenti Bilimle Buluşuyor” projesinin adı gibi bu şenlikte de çok büyük emek olduğunu ve bunun çok güzel bir şekilde yansıdığını ifade eden  Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, “Öğrencilerimizin bilimle buluşması bizim için çok kıymetli idi. Bunu da en iyi şekilde gerçekleştirdik. Katılımcılarımızın tamamı memnun ve mutlu oldular. Bizler de hep birlikte bu mutluluğu yaşıyoruz. Bilim şenliğimiz amacına ulaşmıştır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin