Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

TTK’de iş kazası: 2 yaralı

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessesesi’nde meydana gelen iş kazasında iki madenci yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Türkiye Taşkömürü Kurumu Üzülmez Müessesesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, üretim esnasında Sinan G., kömür yığınlarının çarpması sonucunda kolundan yaralandı. Kadir Ç. isimli madenci ise ocak içerisinde zincirin çarpması sonucunda başından yara aldı. Yaralanan işçiler için sağlık ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı madenciler tedbir amaçlı Atatürk Devlet Hastanesine getirildi.

Hastanede tedavi altına alınan madencilerin durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Haziran, 2026 13:07 tarihinde yayınlandı
0

OĞUZ SAVCI ANKARA’YA ATANDI! YENİ ADLİYE BİNASININ KARABÜK’E KAZANDIRILMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ VARDI…

Karabük’ün yakından tanıdığı cezaevi ve basın savcılığı görevini yürüten, Karabük Cumhuriyet Başsavcı Vekili/Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, bugün yayımlanan 2026 yılı Adli ve İdari Yargı Ana Kararnamesi ile Ankara Cumhuriyet Savcısı ve olarak atandı.

Karabük’te görev yaptığı süre boyunca Karabük Adliyesinin gelişimine büyük katkı sağlayan, ihalesi tamamlanan yeni Karabük Adliye binasının şehre kazandırılmasında büyük pay sahibi olan Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, terfi niteliğinde bir atama ile Ankara Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Geçtiğimiz aylarda kaleme aldığı “Türk Ceza Kanununun Uzayda İşlenen Suçlara Uygulanabilirliği” adlı kitabı ve hukuk alanındaki makaleleri ile başarılı çalışmalara da imza atan Savcı Yılmaz’ın, Ankara’ya atanması görev yaptığı Karabük Adliyesinde büyük üzüntü yarattı.

Karabük’e yapmış olduğu hizmetlerden ve emeklerinden dolayı Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz’a teşekkür eder, Ankara Cumhuriyet Savcılığı görevinde başarılar dileriz.

Bizi sosyal medyadan takip edin