TTK, Birim ve Müessese Müdürlüklerine 115 Daimi İşçi Alınacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2014 08:17 tarihinde yayınlandı
0
0

TTK, Birim ve Müessese Müdürlüklerine 115 Daimi İşçi Alınacak

ZONGULDAK Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine işçi alımı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu yaptığı basın açıklamasında, TTK Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri alanı içerisinde yer aldığını ve TTK Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürülüğü aracılığı ile 115 daimi işçi alacağını belirtti. Demirsu, “06 Mayıs 2014 tarihinde başlayan ve 10 gün sürecek olan talebe başvurular il müdürlüğümüz ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezimize şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr internet adresimizden de gerçekleştirilebilecektir. Başvurular 15 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek ve talep açık iş sayısının 3 katı oranında mülakat listeleri müracaatların sona ermesinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilan panolarımızda ve internet adresimizde yayınlanacaktır. Talepler lise dengi okul düzeyinde olup, 2012 yılında yapılan KPSS genel kültür, genel yetenek sınavına lise dengi okul düzeyinde giren adaylardan en az 60 puan alanlar ya da kurumumuzda ilgili yönetmelik gereği öncelikli olarak kayıtlı olanlar başvuru yapabilecektir. Yine ilanlarda Zonguldak ili ikamet şartı bulunmakta olup, mevzuatımız gereğince yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Talepte, şoför, demiryolu, bakım işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, talaşlı imalat işçisi, kaynak işçisi, dökümcü, cihaz kullanım bakım işçisi, aşçı, hazırlık işçisi, tarama ve söküm işçisi, bakım-onarım işçisi ve nakliyat işçisi olmak üzere toplam 13 meslek yer almaktadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kiz cocugu attigi mesajla kurtarildi 4 gozalti ngjlcwKV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mart, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kız çocuğu attığı mesajla kurtarıldı: 4 gözaltı

Samsun’un Atakum ilçesinde alıkonulduğunu iddia ederek cep telefonundan mesaj atıp yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğu, polis ekiplerince kurtarıldı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Olay, Atakum ilçesi Körfez Mahallesi 5082 Sokak üzerindeki bir bekar evinde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 16 yaşındaki B.B. adlı kız çocuğu uyuşturucu içilen ortamda alıkonulduğunu ve evden çıkmasına izin verilmediğini ileri sürerek bir yakınına cep telefonuyla mesaj atıp yardım istedi. Olay polise haber verildi. Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, belirlenen adrese operasyon düzenledi.

Polis ekipleri tarafından eve yapılan baskında B.B. adlı kız çocuğu kurtarılırken, evde N.T. (17) adlı bir kız çocuğunun daha bulunduğu tespit edildi. Yapılan incelemelerde evde bulunan şahısların uyuşturucu kullandıkları tespit edildi. Operasyonda uyuşturucu içme aparatları ile bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili yardım isteyen kızın ablası E.G. (20) ile N.B. (19), C.K. (23) ve C.Ö.Ç. (27) gözaltına alındı.

Gözaltına alınan 1’i kadın 4 kişi bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin