ZONGULDAK Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine işçi alımı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu yaptığı basın açıklamasında, TTK Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri alanı içerisinde yer aldığını ve TTK Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürülüğü aracılığı ile 115 daimi işçi alacağını belirtti. Demirsu, “06 Mayıs 2014 tarihinde başlayan ve 10 gün sürecek olan talebe başvurular il müdürlüğümüz ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezimize şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr internet adresimizden de gerçekleştirilebilecektir. Başvurular 15 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek ve talep açık iş sayısının 3 katı oranında mülakat listeleri müracaatların sona ermesinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilan panolarımızda ve internet adresimizde yayınlanacaktır. Talepler lise dengi okul düzeyinde olup, 2012 yılında yapılan KPSS genel kültür, genel yetenek sınavına lise dengi okul düzeyinde giren adaylardan en az 60 puan alanlar ya da kurumumuzda ilgili yönetmelik gereği öncelikli olarak kayıtlı olanlar başvuru yapabilecektir. Yine ilanlarda Zonguldak ili ikamet şartı bulunmakta olup, mevzuatımız gereğince yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Talepte, şoför, demiryolu, bakım işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, talaşlı imalat işçisi, kaynak işçisi, dökümcü, cihaz kullanım bakım işçisi, aşçı, hazırlık işçisi, tarama ve söküm işçisi, bakım-onarım işçisi ve nakliyat işçisi olmak üzere toplam 13 meslek yer almaktadır” dedi.


0
TTK, Birim ve Müessese Müdürlüklerine 115 Daimi İşçi Alınacak
0
0
Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Devrekli Kıbrıs Gazisi son yolculuğuna dualarla uğurlandı
Zonguldak’ın Devrek İlçesinde ikamet eden Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü(73) son yolculuğuna düzenlenen askeri törenle uğurlandı..
Pürcü için İbrahim Ağa Caminde kılınan ikindi namazının ardından askeri tören düzenlendi. Organize edilen cenaze merasimine Zonguldak Vali Yardımcısı Muammer Balcı, İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar Kıbrıs Gazileri, ilçe protokolü ile çok sayıda vatandaş katıldı.
2 çocuk sahibi olan Kıbrıs Gazisi Satılmış Pürcü İl Müftüsü İbrahim Halil Demir tarafından kılınan cenaze namazının ardından merkez şehir kabristanında toprağa verildi.


