Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2014 08:17 tarihinde yayınlandı
0

TTK, Birim ve Müessese Müdürlüklerine 115 Daimi İşçi Alınacak

ZONGULDAK Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine işçi alımı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu yaptığı basın açıklamasında, TTK Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri alanı içerisinde yer aldığını ve TTK Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürülüğü aracılığı ile 115 daimi işçi alacağını belirtti. Demirsu, “06 Mayıs 2014 tarihinde başlayan ve 10 gün sürecek olan talebe başvurular il müdürlüğümüz ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezimize şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr internet adresimizden de gerçekleştirilebilecektir. Başvurular 15 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek ve talep açık iş sayısının 3 katı oranında mülakat listeleri müracaatların sona ermesinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilan panolarımızda ve internet adresimizde yayınlanacaktır. Talepler lise dengi okul düzeyinde olup, 2012 yılında yapılan KPSS genel kültür, genel yetenek sınavına lise dengi okul düzeyinde giren adaylardan en az 60 puan alanlar ya da kurumumuzda ilgili yönetmelik gereği öncelikli olarak kayıtlı olanlar başvuru yapabilecektir. Yine ilanlarda Zonguldak ili ikamet şartı bulunmakta olup, mevzuatımız gereğince yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Talepte, şoför, demiryolu, bakım işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, talaşlı imalat işçisi, kaynak işçisi, dökümcü, cihaz kullanım bakım işçisi, aşçı, hazırlık işçisi, tarama ve söküm işçisi, bakım-onarım işçisi ve nakliyat işçisi olmak üzere toplam 13 meslek yer almaktadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin