Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Mayıs, 2014 08:17 tarihinde yayınlandı
0

TTK, Birim ve Müessese Müdürlüklerine 115 Daimi İşçi Alınacak

ZONGULDAK Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine işçi alımı ile ilgili basın açıklaması düzenledi. Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürü Gönül Demirsu yaptığı basın açıklamasında, TTK Genel Müdürlüğü’nün faaliyetleri alanı içerisinde yer aldığını ve TTK Genel Müdürlüğü’nün Zonguldak’a bağlı birim ve müessese müdürlüklerine Zonguldak Çalışma ve İş Kurumu Müdürülüğü aracılığı ile 115 daimi işçi alacağını belirtti. Demirsu, “06 Mayıs 2014 tarihinde başlayan ve 10 gün sürecek olan talebe başvurular il müdürlüğümüz ve Kdz. Ereğli Hizmet Merkezimize şahsen yapılabileceği gibi www.iskur.gov.tr internet adresimizden de gerçekleştirilebilecektir. Başvurular 15 Mayıs 2014 tarihinde sona erecek ve talep açık iş sayısının 3 katı oranında mülakat listeleri müracaatların sona ermesinden itibaren 5 iş günü içerisinde ilan panolarımızda ve internet adresimizde yayınlanacaktır. Talepler lise dengi okul düzeyinde olup, 2012 yılında yapılan KPSS genel kültür, genel yetenek sınavına lise dengi okul düzeyinde giren adaylardan en az 60 puan alanlar ya da kurumumuzda ilgili yönetmelik gereği öncelikli olarak kayıtlı olanlar başvuru yapabilecektir. Yine ilanlarda Zonguldak ili ikamet şartı bulunmakta olup, mevzuatımız gereğince yaş sınırlaması bulunmamaktadır. Talepte, şoför, demiryolu, bakım işçisi, mekanizasyon ve pres işçisi, elektrik işçisi, talaşlı imalat işçisi, kaynak işçisi, dökümcü, cihaz kullanım bakım işçisi, aşçı, hazırlık işçisi, tarama ve söküm işçisi, bakım-onarım işçisi ve nakliyat işçisi olmak üzere toplam 13 meslek yer almaktadır” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin