blank
Yusuf Korkmaz tarafından
17 Mayıs, 2024 14:42 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 0

TSO Başkanı Çapraz Ankara’da görüşmeler yaptı

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindeki heyet, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu'nun ev sahipliğinde düzenlenen  TOBB 80.  Genel Kurul  yemeğine katıldı.  Yermekte Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Çapraz, ikili görüşmeler gerçekleştirerek istişarelerde bulundu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 80. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı. Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ın bulunduğu Dış İlişkiler Komisyonu toplantısında, Uluslararası ticaret, coğrafi işaretler, vize serbestisi, yurtdışı pazarlama gibi konular görüşüldü. blank Komisyon toplantısında söz alan Başkan Çapraz, Dış İhracat Belgesi (DİB) işlemlerinde yaşanan gecikmelerin ihracat yapan firmaları olumsuz etkilediğini belirterek, DİB işlem belgesi sürelerinin uzatılması gerektiğini ifade etti. Komisyon Başkanı Ayla Harp ve komisyon üyelerine teşekkürlerini sunan Çapraz, Dış İlişkiler Komisyonu’nun çalışmalarının sektöre önemli katkılar sağladığını ifade etti. Toplantı sonrasında Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB 80. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurulları makamında kabul etti. blank AKŞAM YEMEĞİNDE İKİLİ GÖRÜŞMELER YAPILDI TOBB 80. Genel Kurulu akşam yemeği, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde, ATO Congresium’da gerçekleştirildi. blank Yemeğe, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Sayın Cevdet Yılmaz, TBMM Başkanı Sayın Numan Kurtulmuş, Ticaret Bakanı Sayın Ömer Bolat, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir Uraloğlu, Milli Eğitim Bakanı Sayın Yusuf Tekin, CHP Genel Başkanı Sayın Özgür Özel, İyi Parti Genel Başkanı Sayın Müsavat Dervişoğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Sayın Temel Karamollaoğlu, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Meclis Başkanı Adnan Çebi, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz,Delege Seyfettin Başkaya, Genel Sekreter Cem Biçen, STK Başkanları, üst düzey yargı mensupları, milletvekilleri ve bürokratlar katıldı. blank Yemekte Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Fatih Çapraz ve beraberindekiler ikili görüşmeler gerçekleştirerek, istişarelerde bulundular.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2025 04:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Amasya’da asker eğlencesinde 39 kişi gıda zehirlenmesi şüphesiyle hastanelik oldu

Amasya’da asker cümbüşünde yedikleri yemeğin akabinde rahatsızlanan 39 kişi, besin zehirlenmesi kuşkusuyla hastaneye başvurarak tedavi altına alındı.
Edinilen bilgiye nazaran, Hacılar Meydanı Mahallesi’nde bir meskende düzenlenen asker cümbüşüne katılan çok sayıda kişi, verilen yemeğin akabinde rahatsızlandı. Mide ağrısı, bulantı ve kusma şikayetiyle rahatsızlanan bireylerin bir kısmı acil sıhhat takımları tarafından ambulansla Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Sonradan hastaneye gelenlerle sayı 39’a ulaştı.
Rahatsızlanan şahısların ortasında durumu ağır olan kimsenin bulunmadığı, polis gruplarının cümbüşün yapıldığı yere giderek sunulan yemeklerden incelenmek üzere numune aldığı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin