Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
15 Nisan, 2015 11:38 tarihinde yayınlandı
0

TSD’nin Kutlu Doğum Etkinliği Göz Doldurdu

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Karabük Şubesi tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi.
Karabük Belediyesi önünde düzenlenen etkinlikte konuşmalar, okunan Kuran, hadisler, ilahiler ve edilen dualar işaret dili ile izleyicilere aktarıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan programda 5 yaşındaki Muhammet Bedirhan Sekmen, Kuran-ı Kerim okundu.
TSD Karabük Şubesi Başkanı Muhittin Yılmaz, etkinlikte yaptığı konuşmada, böyle bir etkinliği düzenlemekten çok mutlu olduklarını belirterek, güzel bir haftada bir şeyler yapma başarısı göstermelerinin çok sevindirici bir durum olduğunu söyledi.
İl Müftüsü Halil Bektaş ise, Kutlu Doğum Haftasında Hazreti Peygamberin anlaşılması için bir çok program düzenlendiğini ama en anlamlısının ise bu olduğunu ifade ederek, “Burada olmaktan çok büyük bir mutluluk duyuyorum. Bu programı hazırlayanlara teşekkür ediyorum. Engelli kardeşimi sağlıklı yaşam diliyorum” dedi.
Etkinlik kapsamında dernek üyesi engelli vatandaşlar ezberledikleri hadisleri okudu. Hazreti Peygamberi anlatan şiirlerin okunduğu programda engellileri temsilen 100. yıl Mahallesi Pazaryeri Cami Kuran Kursu öğrencilerinden oluşturulan “Suskun Güller” ilahi grubu, işaret dili ile ilahileri izleyicilere aktardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin