Trendyol Süper Lig’de 33. hafta heyecanı - Karabük Haber Postası
120 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2024 12:23 tarihinde yayınlandı
0
0

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın, 20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar ve 22 Nisan Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış mücadelesinde yarın saat 20.00’de Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Lider Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da Pendikspor’u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, pazartesi günü saat 20.00’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig’de 33. haftanın programı şöyle:

Yarın

20.00 Beşiktaş – MKE Ankaragücü

20 Nisan Cumartesi

13.30 İstanbulspor – Fatih Karagümrük

16.00 Konyaspor – Alanyaspor

19.00 Samsunspor – Adana Demirspor

19.00 Kayserispor – Trabzonspor

21 Nisan Pazar

13.30 Başakşehir – Çaykur Rizespor

19.00 Antalyaspor – Hatayspor

19.00 Galatasaray – Pendikspor

19.00 Gaziantep FK – Kasımpaşa

22 Nisan Pazartesi

20.00 Sivasspor – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ak parti genel baskan yardimcisi colakoglu yasananlar zonguldaka yakismadi G71IVmUh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çolakoğlu : ‘Yaşananlar Zonguldak’a yakışmadı’

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclisi seçim sürecinde yaşanan tartışmalara ilişkin yaptığı açıklamada, hukuki sürece vurgu yaparak yaşanan görüntülerin üzücü olduğunu belirtti.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimi sonrası yaşanan gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Çolakoğlu, ortaya çıkan tablonun Zonguldak’a yakışmadığını ifade etti.

Yerel basında yer alan görüntüleri takip ettiğini belirten Çolakoğlu, yaşanan gerginliğin kendilerini üzdüğünü dile getirerek, “Gördüğümüz görüntüler bizleri üzdü. Bu durumun Zonguldak’a yakışmadığını açıkça söyleyebilirim” dedi.

Seçim sürecine ilişkin itirazların hukuk çerçevesinde yapılması gerektiğini vurgulayan Çolakoğlu, “Yapılan bir seçim var. Bu seçimle ilgili itiraz edilecekse bunun yolu bellidir. Hukuk çerçevesinde yapılmalıdır” ifadelerini kullandı.

Kamu kurumlarında yaşanan gerginliklere de değinen Çolakoğlu, “Devletin salonunu işgal etmek, kapıları kapatmak gibi davranışlar doğru değildir” şeklinde konuştu.

Siyasi söylemlerin yapıcı olması gerektiğini belirten Çolakoğlu, “Şova dönük, belirli kitlelere mesaj vermeye yönelik eylemler Zonguldak’a fayda sağlamaz. Bu tür yaklaşımlar uzun vadede kimseye katkı sunmaz” dedi.

Zonguldak’ta birlik ve istişare kültürünün korunmasının önemine dikkat çeken Çolakoğlu, milletvekillerinin söylemlerinde daha dikkatli olması gerektiğini ifade etti.

Valilik makamının görevini kanunlar çerçevesinde yürüttüğünü belirten Çolakoğlu, devlet yönetiminde kuralların esas alınması gerektiğini vurguladı.

Şehirde huzurun korunmasının önemine değinen Çolakoğlu, “Karşılıklı anlayış ve istişare kültürünü kaybetmemeliyiz. Aksi halde şehirde huzur zarar görür” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin