Reklam
Reklam
120 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2024 12:23 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta heyecanı

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın, 20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar ve 22 Nisan Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış mücadelesinde yarın saat 20.00’de Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Lider Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da Pendikspor’u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, pazartesi günü saat 20.00’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig’de 33. haftanın programı şöyle:

Yarın

20.00 Beşiktaş – MKE Ankaragücü

20 Nisan Cumartesi

13.30 İstanbulspor – Fatih Karagümrük

16.00 Konyaspor – Alanyaspor

19.00 Samsunspor – Adana Demirspor

19.00 Kayserispor – Trabzonspor

21 Nisan Pazar

13.30 Başakşehir – Çaykur Rizespor

19.00 Antalyaspor – Hatayspor

19.00 Galatasaray – Pendikspor

19.00 Gaziantep FK – Kasımpaşa

22 Nisan Pazartesi

20.00 Sivasspor – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta sel alarmi onlemler ust seviyeye cikarildi LnuxxFnA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta sel alarmı: Önlemler üst seviyeye çıkarıldı

Tokat’ta muhtemel sel ve su baskınlarına karşı düzenlenen koordinasyon toplantısının ardından açıklama yapan Tokat Valisi Abdullah Köklü, bazı köylerin tedbir amaçlı tahliye edildiğini belirterek vatandaşlara dere yatakları ve riskli bölgelerden uzak durmaları çağrısında bulundu.

Tokat Valiliği koordinasyonunda Tokat AFAD İl Müdürlüğünde Turhal ilçesi sel-su baskını koordinasyon toplantısı düzenlendi. Toplantıya il protokolü ve kurum amirleri katıldı.

Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Valisi Abdullah Köklü, “Bugün de internet sitelerimizden, sosyal medya valilik hesaplarından bahsettiğimiz gibi önlemlerimizi alıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya tekrar davet ediyorum. Burada olan bu afete hazırlıklı olmak. Afete hazırlıklı olmak demek önceden önlem almak demek. Bu sene gerçekten son 60 yılın en kuvvetli yağışlarını yaşadık. Bu yağışlar nedeniyle ilgili kurumlarla toplantısını yaptık. Tokat Valiliği ve tüm kurumlar olarak bölge müdürlerimizle burada sağ olsunlar geldiler. Hazırız inşallah. Hep beraber el birliğiyle atlatmayı ümit ediyoruz. Bazı köylerimizi önleme amaçlı tahliye ettik. Tabii ki bu vatandaşlarımızın can güvenliğini temin etmek için aldığımız kararlar bunlar. Yani iki gün, üç gün vatandaşlarımız dışarıda, canı sağ olsun. Diğer konular çok önemli değil. Vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum. Özellikle dere yataklarından ve güzergahlardaki taşkın olabilecek tehlikeli yerlerden vatandaşlarımız mümkün olduğu kadar uzak dursunlar. Güvenlik güçlerimizin, tarım müdürlüğümüzün, özel idaremizin, Devlet Su İşlerimizin uyarılarına lütfen dikkatle dinlesinler. Onlar için önemli konular. Çünkü biz o planlamaları beraber yapıp vatandaşlarımızı bu konuda uyarıyoruz. O konulara biraz daha dikkat verirlerse memnun oluruz. Turhal derken tüm Tokat vilayetinin toplantısını yaptık. Tabii ki tarım arazilerinde en fazla derenin şehrin içinden geçen yerler biraz daha hassas oluyor. Tural da o ilçelerimizden bir tanesidir. Zaten perşembe gününden beri cuma günü, cumartesi günü tüm özel idare, Devlet Su İşleri, belediye, AFAD, herkes sahada. 24 saat esasına göre dönem dönem bin 200 personelle 500 bandında araca çıktık. Özel sektörden de destek aldık. Gerekiyorsa daha fazla araçla müdahale ederiz. Vatandaşlarımız da duyarlı olurlarsa, bizlere yardımcı olurlarsa çalışmamıza inşallah afeti hep beraber güzel bir şekilde yönetmiş oluruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin