Reklam
Reklam

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta heyecanı

120 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2024 12:23 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın oynanacak Beşiktaş-MKE Ankaragücü maçıyla başlayacak.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftası yarın, 20 Nisan Cumartesi, 21 Nisan Pazar ve 22 Nisan Pazartesi günü oynanacak maçlarla yaşanacak. Haftanın açılış mücadelesinde yarın saat 20.00’de Beşiktaş, MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Lider Galatasaray, pazar günü saat 19.00’da Pendikspor’u ağırlayacak. Haftanın kapanış maçında ise zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, pazartesi günü saat 20.00’de Sivasspor ile deplasmanda karşılaşacak.

Süper Lig’de 33. haftanın programı şöyle:

Yarın

20.00 Beşiktaş – MKE Ankaragücü

20 Nisan Cumartesi

13.30 İstanbulspor – Fatih Karagümrük

16.00 Konyaspor – Alanyaspor

19.00 Samsunspor – Adana Demirspor

19.00 Kayserispor – Trabzonspor

21 Nisan Pazar

13.30 Başakşehir – Çaykur Rizespor

19.00 Antalyaspor – Hatayspor

19.00 Galatasaray – Pendikspor

19.00 Gaziantep FK – Kasımpaşa

22 Nisan Pazartesi

20.00 Sivasspor – Fenerbahçe

(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin

TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı

e81eb53a c2fe 4b6d b16b aa8138d493a8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 17:30 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0 0

Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.

Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.

Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.

Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin