Reklam
Reklam
trendyol super lig samsunspor 1 goztepe 2 ilk yari
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 1 – Göztepe: 2 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçında Samsunspor, sahasında Göztepe ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı Göztepe’nin 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

9. dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Ntcham’ın şutunu kaleci Lis, parmaklarının ucuyla köseden çıkartarak kornere çeldi.

13. dakikada Göztepe’nin sol kenardan kullandığı kornerde, Zeki Yavru kafasıyla yaptığı ters vuruşla meşin yuvarlağı kendi filelerine gönderdi. 0-1

28. dakikada Bola’nın soldan kestiği ortaya iyi yükselen Marius’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

41. dakikada sağ kenardan ceza sahsına giren Ramula’nın sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Okan’ın solundan filelere gitti. 1-2

Hakemler: Mehmet Türkmen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Deniz Caner Özaral

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Rick van Drongelen, Lubo Satka, Marc Bola, Ait Bennasser, Carlo Holse, Oliver Ntcham, Gaetan Laura, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Yedekler: Halil, Celil, Muja, Soner Aydoğdu, Tait, Dimata, Schindler, Soner Gönül, Ercan, Yunus

Teknik Direktör: Thomas Reis

Göztepe: Mateusz Lis, Taha Altıkardeş, Heliton Santos, Malcom Mputu, Ogün Bayrak, Djalma Silva, Junior Dennis, Isaac Solet (Matsuki dk. 5), Doğan Erdoğan, Ramulo Cruz, Juan Da Silva

Yedekler: Arda, Emircan, İsmail, Nazım, Hugo, Ahmed, Tijanij, Fofana

Teknik Direktör: Stanimir Stoilov

Goller: Marius (dk. 28) (Samsunspor), Zeki Yavru (dk. 13 k.k.), Ramulo (dk. 41) (Göztepe)

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan batiya donus kabusu ankara ve izmir yollari tamamen kilitlendi mcxyvJQN
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 00:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Trabzon’dan batıya dönüş kabusu: Ankara ve İzmir yolları tamamen kilitlendi

Bayram tatilini memleketleri Trabzon’da geçiren vatandaşların batı metropollerine dönüş yolculuğu tam bir çileye dönüştü. Trabzon’dan Ankara ve İzmir istikametine doğru aynı anda yola çıkan on binlerce araç, Karadeniz’i İç Anadolu ve Ege’ye bağlayan ana arterleri adeta felç etti. Kilometrelerce uzayan kuyruklarda sürücüler saatlerdir santim santim ilerliyor.

Karadeniz’den çıkış var, ilerleme yok

Trabzon’dan hareket eden sürücüler için çile daha Karadeniz Sahil Yolu’nda başladı. Giresun ve Ordu geçişlerindeki şehir içi kavşaklarda araç kuyrukları kilometreleri bulurken, asıl kilitlenme yolların ayrıldığı kavşak noktalarda yaşanıyor:

Ankara rotası: Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Samsun-Havza-Kavak hattı ile Ankara girişindeki Kırıkkale sapağı adeta devasa bir otoparka dönüştü. Normalde 9 saat süren Trabzon-Ankara yolculuğu 16 saati aşmış durumda.

İzmir rotası: Karadeniz’den Ege’ye uzanan uzun hatta ise sürücüler hem Amasya-Çorum güzergahında hem de Marmara üzerinden sapanlar Bursa-Balıkesir hattında dur-kalk trafikte mahsur kaldı. Trabzon-İzmir arası seyahat süresi bazı noktalarda 24 saate yaklaştı.

“Yollar bu yükü kaldırmıyor”

Gerek Ankara gerekse İzmir istikametinde saatlerdir direksiyon sallayan, dinlenme tesislerinde ve akaryakıt istasyonlarında yer bulamayan vatandaşlar, “Trabzon’dan İzmir’e gitmek için yola çıktık, daha yolun yarısına gelemeden perişan olduk. Tesislerde adım atacak yer yok, kuyruklar bitmiyor. Her bayram aynı manzara; yollar artık bu araç yükünü kaldırmıyor” dedi.

Emniyetten uzun yol sürücülerine hayati uyarılar

Emniyet ve jandarma ekipleri, özellikle Trabzon-Ankara ve Trabzon-İzmir gibi uzun mesafeli hatlarda sürücülerin yorgunluk kaza riskini artırdığı konusunda kırmızı alarm verdi. Ekipler şu kritik uyarıları yineliyor:

“’2 Saatte 15 Dakika’ Kuralı: Uykusuzluk ve dur-kalk trafiğin getirdiği sinir harbi kazalara davetiye çıkarıyor. Her iki saatte bir mutlaka mola verilmeli.

Emniyet Şeridi İhlaline Ağır Cezalar: Kilitlenen trafikte emniyet şeridini işgal eden sürücülere karşı dron destekli denetimler sıklaştırıldı.

Takip Mesafesi: Zincirleme kazaların önüne geçmek için yoğun trafikte dahi takip mesafesinin korunması hayati önem taşıyor.

Bayram tatilinin son saatlerinde Ankara ve İzmir yönündeki giriş noktalarında yoğunluğun gece yarısına kadar katlanarak artması bekleniyor.”

Bizi sosyal medyadan takip edin