Reklam
Reklam
trendyol super lig samsunspor 1 goztepe 2 ilk yari
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Eylül, 2024 00:07 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 1 – Göztepe: 2 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig’in 7. hafta maçında Samsunspor, sahasında Göztepe ile karşılaşıyor. Müsabakanın ilk yarısı Göztepe’nin 2-1 üstünlüğü ile geçildi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

9. dakikada ceza sahası yayında topla buluşan Ntcham’ın şutunu kaleci Lis, parmaklarının ucuyla köseden çıkartarak kornere çeldi.

13. dakikada Göztepe’nin sol kenardan kullandığı kornerde, Zeki Yavru kafasıyla yaptığı ters vuruşla meşin yuvarlağı kendi filelerine gönderdi. 0-1

28. dakikada Bola’nın soldan kestiği ortaya iyi yükselen Marius’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlarla buluştu. 1-1

41. dakikada sağ kenardan ceza sahsına giren Ramula’nın sert şutunda meşin yuvarlak kaleci Okan’ın solundan filelere gitti. 1-2

Hakemler: Mehmet Türkmen, İbrahim Çağlar Uyarcan, Deniz Caner Özaral

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Rick van Drongelen, Lubo Satka, Marc Bola, Ait Bennasser, Carlo Holse, Oliver Ntcham, Gaetan Laura, Emre Kılınç, Marius Mouandilmadji

Yedekler: Halil, Celil, Muja, Soner Aydoğdu, Tait, Dimata, Schindler, Soner Gönül, Ercan, Yunus

Teknik Direktör: Thomas Reis

Göztepe: Mateusz Lis, Taha Altıkardeş, Heliton Santos, Malcom Mputu, Ogün Bayrak, Djalma Silva, Junior Dennis, Isaac Solet (Matsuki dk. 5), Doğan Erdoğan, Ramulo Cruz, Juan Da Silva

Yedekler: Arda, Emircan, İsmail, Nazım, Hugo, Ahmed, Tijanij, Fofana

Teknik Direktör: Stanimir Stoilov

Goller: Marius (dk. 28) (Samsunspor), Zeki Yavru (dk. 13 k.k.), Ramulo (dk. 41) (Göztepe)

Bizi sosyal medyadan takip edin
55 kadin bir araya geldi hayatin stresini darbuka ogrenerek atti IOLrCX58
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0
0

55 kadın bir araya geldi, hayatın stresini darbuka öğrenerek attı

Zonguldak’ın Kozlu ilçesinde kadınlar, darbuka eğitimi alarak günlük hayatın stresinden uzaklaşıyor. Sayıları kısa sürede 60’a yaklaşan ritim grubu, verdikleri açık hava konseriyle izleyenlerden büyük beğeni topladı.

Kozlu’da faaliyet gösteren 42 yıllık geçmişe sahip KOFDER ve Atölye Mavi iş birliğiyle kadınlara yönelik vurmalı çalgılar kursu düzenlendi. Kısa bir süre önce sadece 5 kişiyle başlayan çalışmalara ilgi artınca katılımcı sayısı 55-60 bandına ulaştı. Birlik, beraberlik ve dostluk ortamında eğitim alan kadınlar, hem sosyalleşme imkanı buluyor hem de ritim tutarak ev hayatının stresini atıyor. Ritim grubu, bayram etkinlikleri kapsamında Kozlu meydanında sahne alarak yeteneklerini sergiledi.

“5 kişiyle başladık, sayımız 60’a dayandı”

Kadınların sosyal hayata katılımını ve rahatlamalarını amaçladıklarını belirten KOFDER Başkanı Hikmet Sinan, şunları kaydetti:

“Karadeniz’in incisi Zonguldak’ımızın Kozlu ilçesinde 42 sene önce kurulmuş olan derneğimizde, bayanlarımızla birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk içerisinde günün stresini atmak için bir araya geldik. İlk başta iki ay kadar önce 5 kişiyle başladık. Şu anki sayımız 55-60 arası değişiyor. Günün stresini atıyorlar. Evdeki sıkıntıları, stresleri atıp derneğimize gelip orada rahatlamayı yaşayan bayanlarımız var. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Halkımızla birlikte, beraberlik içinde güzel bir eğlence ortamı yaşattık. Bizim de bir katkımız olması bu bayramda ne mutlu bizlere.”

“Gösterilerimiz devam edecek”

Kursiyerlere liderlik eden usta öğretici Ceyhun Yamakoğlu ise meydan konserinin büyük ilgi gördüğünü belirterek, “Kozlu KOFDER’de ve Atölye Mavi’de yaklaşık 8-9 aydır ekip arkadaşlarımızla beraber çalışıyoruz. Kozlu’da güzel gösteriler yaptık. Meydanda güzel bir eğlence oldu. Biz de elimizden geldiği kadar katkıda bulunduk. Çok güzel geçti. Gelen, dinleyen herkese teşekkür ediyoruz. Etkinliklerimiz devam edecektir mutlaka” ifadelerini kullandı.

Ekibin en küçüğü Duru oldu

Grubun en genç üyesi olan ve performansıyla dikkat çeken 12 yaşındaki Duru Özdemir ise sadece 3 aylık bir eğitim sürecinden geçtiğini söyleyerek, “Mükemmel geçti. Kendimi çok mutlu hissediyorum. Rahat yani. En fazla 3 ay olmuştur öğreneli. Bugünkü konser mükemmel geçti. Çalmaya devam edeceğim” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin