Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 - RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı) - Karabük Haber Postası
trendyol super lig samsunspor 0 rams basaksehir 0 ilk yari xQspXsZ6 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Eylül, 2024 08:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – RAMS Başakşehir: 0 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig’in 3. hafta erteleme maçında Samsunspor, sahasında RAMS Başakşehir ile karşı karşıya geliyor. Müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle geçildi.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

12. dakikada ceza sahası önünde topla buluşan Piatek’in şutunda meşin yuvarlak direğin az farkla üstünden auta çıktı.

20. dakikada Onur’un ara pasında 6 pasta kaleciyle karşı karşıya kalan Berkay’ın şutu yandan az farkla auta çıktı.

33. dakikada Marius’un pasında ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Ntcham’ın şutunu kaleci Muhammed iki hamlede güçlükle kontrol etti.

Hakemler: Direnç Tonusluoğlu, Candaş Elbil, Emir Eray Eyisoy

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Satka, Van Drongelen, Bola, Bennasser, Celil Yüksel, Holse, Ntcham, Emre Kılınç, Mouandilmadji

Yedekler: Halil, Muja, Soner Aydoğdu, Tait, Dimata, Schindler, Laura, Soner Gönül, Ercan Kara, Bedirhan Çetin

Teknik Direktör: Thomas Reis

Başakşehir FK: Muhammed Şengezer, Duarte, Ba, Opoku, Lima, Onur Ergün, Deniz Türüç, Crespo, Berkay Özcan, Davidson, Piatek

Yedekler: Deniz Dilmen, Berat Özdemir, Serdar Gürler, Kemen, Keny, Hamza Güreler, Djalo, Figueiredo, Burak Kavraz, Emre Kaplan

Teknik Direktör: Çağdaş Atan

Sarı kart: Zeki Yavru (Samsunspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
fq 1
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
12 Nisan, 2026 13:59 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük’te Otobüs Duraklarına “Park Yasaktır” Uyarısı

Karabük Belediyesi, otobüs duraklarında hatalı park nedeniyle yaşanan aksamaları önlemek amacıyla yeni bir uygulama başlattı. Durak işaretlerinin bulunduğu levhalara ek olarak “Otobüs Durağı – Park Yasaktır” yazılı uyarı levhaları yerleştirilmeye başlandı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, özellikle yoğun trafik akışının olduğu bölgelerde bazı sürücülerin otobüs duraklarını park yeri olarak kullanması, hem toplu taşıma araçlarının güvenliğini tehlikeye atıyor hem de yolcuların inip binmesini zorlaştırıyor. Bu durumun önüne geçmek için mevcut duraklara ikinci bir uyarı levhası eklenmesine karar verildi.

Yetkililer, yeni levhaların özellikle sürücülerin dikkatini çekecek şekilde büyük ve okunaklı harflerle tasarlandığını belirterek, “Duraklara park eden araçlar nedeniyle otobüsler yolcu alamıyor, zaman kaybı yaşanıyor ve trafik akışı olumsuz etkileniyor. Bu levhalarla farkındalığı artırmayı hedefliyoruz” dedi.

Uygulamanın ilk etapta şehir merkezindeki ana durak noktalarında hayata geçirildiği, ardından tüm duraklara yaygınlaştırılacağı öğrenildi. Belediye ayrıca, uyarılara rağmen duraklara park eden araçlar için trafik cezası uygulanacağını da hatırlattı.

Karabüklü vatandaşlar ise uygulamadan memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Özellikle sabah ve akşam saatlerinde duraklar işgal ediliyor, otobüse binmekte zorlanıyorduk. Bu levhaların caydırıcı olmasını umuyoruz” şeklinde konuştu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin