Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Eylül, 2024 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – Konyaspor: 1 (İlk yarı)

Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında Samsunspor, Konyaspor’u konuk ediyor. Karşılaşmanın ilk yarısı Konyaspor’un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

13. dakikada Umut Nayir’in pasına iyi hareketlenen Ndao’nun şutunu kaleci Okan iki hamlede kontrol etti.

27. dakikada Zeki’nin kullandığı kornere iyi yükselen Dimata’nın kafa şutunu kaleci Slowik son anda kornere çeldi.

30. dakikada Jevtovic’in şutunu kaleci Okan kurtartıktan sonra ceza sahasında oluşan karambolde topa son dokunan Pedrinho, fileleri sarstı. 0-1

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Serkan Çimen, Mehmet Akıncık

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Lubo Satka, Rick van Drongelen, Marc Bola, Ait Bennasser, Emre Kılınç, Oliver Ntcham, Carlo Holse, Arbnor Muja, Landry Dimata

Yedekler: Halil, Celil, Soner Aydoğdu, Marius, Tait, Schindler Laura, Soner Gönül, Haluk Mustafa, Bedirhan

Teknik Direktör: Thomas Reis

Konyaspor: Jakub Slowik, Nikola Boranijasevic, Adil Demirbağ, Riechedly Bazoer, Guilherme Sitya, Marko Jevtovic, Ufuk Akyol, Alassane Ndao, Pedrinho Dos Santos, Danijel Aleksic, Umut Nayir

Yedekler: Deniz, Uğurcan, Damjanovic, Adem Eren, Yusuf Erdoğan, Oğulcan, Melih, Kramer, Prip, Keyta

Teknik Sorumlu: Ali Çamdalı

Gol: Pedrinho (dk. 30) (Konyaspor)

Bizi sosyal medyadan takip edin
kpyeni 5
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 14:51 tarihinde yayınlandı
0

Gençlik Haftası Şiir Akşamı düzenlendi

15-21 Mayıs Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Karabük Gençlik Merkezi tarafından “Gençlik Haftası Şiir Akşamı” programı düzenlendi. Stadyum Genç Ofis’te gerçekleştirilen anlamlı etkinlikte tarih, şiir ve müzik aynı sahnede buluştu.

Programa Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Gençlik Hizmetleri Müdürü Hüseyin Bilicioğlu ve Karabük Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Yalı katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede şiir dinletileri, müzik performansları ve tarihi hikaye anlatımları sanatseverlerle buluştu.

Etkinlikte bir konuşma yapan İl Müdürü Coşkun Güven, gençlerin kültürel ve sanatsal faaliyetlerde aktif rol almasının önemine vurgu yaparak, “Gençlik Haftası’nın ruhuna uygun, anlamlı bir program gerçekleştirdik” dedi.

Programın hazırlanmasında Gençlik Liderleri Melek Ören Bayındırlı ve Funda Erdoğdu görev aldı. Şiir ve müzik eşliğinde keyifli bir akşam geçiren katılımcılar, etkinlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin