Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk yarı) - Karabük Haber Postası
trendyol super lig samsunspor 0 kasimpasa 0 ilk yari 6swqOVHb
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trendyol Süper Lig: Samsunspor: 0 – Kasımpaşa: 0 (İlk yarı)

Trendyol Muhteşem Lig’in 29. hafta maçında Samsunspor, Kasımpaşa’yı konuk ediyor. Çabanın birinci yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Maçtan dakikalar (İlk yarı)

21. dakikada Hajradinovic’in orta pasında ceza alanı içinde kaleci Okan’la karşı karşıya kalan Fall’un şutunu kaleci son anda uzaklaştırdı.

25. dakikada ceza alanında seri çalımlarla rakiplerini ekarte eden Dimata’nın şutu kaleci Gianniotis’te kaldı.

37. dakikada Emre Kılınç’ın ceza alanı sol çaprazdan uzak köşeye gönderdiği aşırtma vuruşu kaleci Gianniotis parmaklarının ucuyla kurtardı.

45. dakikada Yunus’un kusurlu geri pasında ortaya girerek kaleci Okan’ı çalımlayan Da Costa, opu ayağından açınca meşin yuvarlağı filelere yollayamadı.

Hakemler: Zorbay Küçük, Gökhan Barcın, Suat Güz

Samsunspor: Okan Kocuk, Zeki Yavru, Yunus Emre Çift, Rick van Drongelen, Marc Bola, Soner Aydoğdu, İlişkin Bennasser, Carlo Holse, Emre Kılınç, Nany Dimata, Olivier Ntcham

Yedekler: Halil Yeral, Taha Tosun, Nanu, Soner Gönül, Ali Tarkan, Bedirhan Çetin, Tait, Schindler, Muhammet Özbaskıcı, Muja

Teknik Yönetici: Thomas Reis

Kasımpaşa: Andreas Gianniotis, Kamil Piatkowski, Nicholas Opoku, Yasin Özcan, Claudio Winck, Gökhan Gül, Haris Hajradinovic, Kevin Rodrigues, Mamadou Fall, Ben Ouanes, Nuno Da Costa

Yedekler: Sinan Bolat, Sadık Çiftpınar, Adnan Aktaş, Taylan Aydın, Cafu, Can Keleş, Espinoza, Yusuf İnci, Aytaç Kara, Brekalo

Teknik Yönetici: Burak Yılmaz

Sarı kartlar: Da Costa, Piatkowski (Kasımpaşa)

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin