Reklam
Reklam
trafodan 800 kilogram bakir lama maddesi caldilar
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 16:07 tarihinde yayınlandı
0

Trafodan 800 kilogram bakır lama maddesi çaldılar

Bolu’da trafodan 800 kilogram bakır lama maddesi çaldığı tespit edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 24 Eylül’de saat 18.30 sıralarında, Merkez ilçeye bağlı Vakıfgeçitveren köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Beypiliç firmasına ait inşaat halindeki kızgınyağ trafo binasından, yaklaşık 800 kilogram bakır lama iletken madde çalındı. Hırsızlık olayının bildirilmesi üzerine Jandarma Asayiş, JASAT ve OYİT ekipleri çalışma başlattı. İnceleme sonucunda, hırsızlık şüphelilerinin F.K. (32) ve Ö.Ö. (33) olduğu tespit edildi. Jandarma tarafından kent merkezinde yakalanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Haklarında “Bina İçinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan işlem yapılan şahıslar, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
9622b247 9255 463a a2f5 a001155dbf49
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
02 Haziran, 2026 10:10 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Eğriova Göleti turizme kazandırılıyor

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, ilçenin önemli doğal değerlerinden biri olan Eğriova Göleti’nin turizm ve bölge ekonomisine kazandırılması amacıyla çeşitli projeler hazırladıklarını açıkladı.

Eğriova Göleti’nin Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olduğunu vurgulayan Başkan Cıva, bölgenin doğa turizmi açısından önemli bir potansiyele sahip olduğunu belirtti. Gölet çevresinde karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planladıklarını ifade eden Cıva, projelerin hayata geçirilmesiyle birlikte bölgenin daha fazla ziyaretçi çekmesini hedeflediklerini söyledi.

Başkan Cıva yaptığı açıklamada, “Eskipazar’ın en güzel doğal güzelliklerinden biri olan Eğriova Göleti ile ilgili önemli projelerimiz var. Bu eşsiz doğa alanını turizme ve bölge ekonomisine kazandırmak amacıyla karavan parkı, sportif balıkçılık alanları ve off-road etkinlikleri gibi çalışmalar planlıyoruz. Amacımız, Eğriova Göleti’ni doğa ve macera tutkunlarının uğrak noktalarından biri haline getirmek ve Eskipazar’ın turizm potansiyelini daha da güçlendirmektir” dedi.

Planlanan projelerin tamamlanmasıyla birlikte Eğriova Göleti’nin doğa, kamp ve macera turizmi açısından bölgenin önemli cazibe merkezlerinden biri haline gelmesi bekleniyor. Belediye yetkilileri, çalışmaların ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine de katkı sağlayacağını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin