Trafikte geri geri giden sürücü tehlike saçtı: 20 bin lira ceza kesildi - Karabük Haber Postası
trafikte geri geri giden surucu tehlike sacti 20 bin lira ceza kesildi gVsfhIYM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Trafikte geri geri giden sürücü tehlike saçtı: 20 bin lira ceza kesildi

Bolu’da Anadolu Otoyolu’nda akan trafikte geri geri giden araba görenleri hayrete düşürdü. Trafiği tehlikeye atan şahsa 20 bin 701 lira ceza kesildi.

Bolu’da bayram trafiği dönüşü Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağ gişelerinde Ankara istikametine seyreden şoför ve plakası öğrenilemeyen araba, yan yola girişi kaçırdı. Şoför trafiğin ağır akıcı olduğu esnada otoyolda aracıyla geri geri hareket yaptı. Trafiği tehlikeye düşüren şoför, 40 metre geri geri gittikten sonra yan yola girdi. O anlar öbür bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, trafiği tehlikeye düşüren kelam konusu araba şoförüne 20 bin 701 lira cezai süreç uygulandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mart, 2026 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, çocukların bayramını kutladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Karabük Valisi Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları yalnız bırakmadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Güleç Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Çağatay ve eşi, burada kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurum personelinden, kurumun işleyişi, çocukların aldığı eğitimler ile sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çağatay, çocukların genel durumları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay ve Hande Çağatay, daha sonra çocukların bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Miniklerin bayram coşkusuna ortak olan Vali Çağatay, çocuklarla tek tek ilgilenerek onların sevgi ve şefkat ihtiyaçlarına vurgu yaptı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin