Reklam
Reklam
trafikte geri geri giden surucu tehlike sacti 20 bin lira ceza kesildi gVsfhIYM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Trafikte geri geri giden sürücü tehlike saçtı: 20 bin lira ceza kesildi

Bolu’da Anadolu Otoyolu’nda akan trafikte geri geri giden araba görenleri hayrete düşürdü. Trafiği tehlikeye atan şahsa 20 bin 701 lira ceza kesildi.

Bolu’da bayram trafiği dönüşü Anadolu Otoyolu’nun Yeniçağ gişelerinde Ankara istikametine seyreden şoför ve plakası öğrenilemeyen araba, yan yola girişi kaçırdı. Şoför trafiğin ağır akıcı olduğu esnada otoyolda aracıyla geri geri hareket yaptı. Trafiği tehlikeye düşüren şoför, 40 metre geri geri gittikten sonra yan yola girdi. O anlar öbür bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Öte yandan Bolu Valisi Abdulaziz Aydın, trafiği tehlikeye düşüren kelam konusu araba şoförüne 20 bin 701 lira cezai süreç uygulandığını belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda dereye dusen kisiyi arama calismalari suruyor yZ49A2IC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da dereye düşen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dereye düşen 2 kişiden biri hayatını kaybederken, kayıp vatandaşın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Topluca köyü Kanlıca Altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere kenarında balık tuttukları öğrenilen iki kişinin suya düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbarda, şahıslardan birinin su üzerinde hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Giresun Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucu amca ile yeğen oldukları öğrenilen kişilerden Sedat Ç. (28) isimli yeğenin cansız bedenine saat 23.30 sıralarında ulaşıldı.

Kayıp olduğu belirtilen amca Sedat Ç. (54) isimli vatandaşın bulunması için bölgede arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara 2 AFAD aracı ve 7 personel, 6 jandarma aracı ve 40 personel, 2 JAK aracı ve 6 personel, Giresun Belediyesi İtfaiyesi’nden 2 araç ve 5 dalgıç personel, 1 UMKE aracı ve 3 personel, 1 AKUT aracı ve 6 personel ile 2 İHH aracı ve 13 personel katılıyor. Ayrıca Samsun’dan görevlendirilen 4 dalgıcın da çalışmalara destek verdiği, bölgede dron destekli arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin