Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2023 14:05 tarihinde yayınlandı
0

Trafik Polisinden Örnek Davranış

Karabük’te araç yoğunluğu nedeniyle yolun karşısına geçmeye çalışan görme engelli vatandaşın yardımına trafik polisi yetişti.
Bayır Mahalle Kıbrıs Şehitleri Caddesi’nde trafik kontrolü yapan bir trafik polisi İbrahim Yılmaz isimli görme engelli vatandaşın yolun karşısına geçmeye çalıştığını fark etti. Araç yoğunluğundan dolayı ilerlemekte zorlanan Yılmaz’ın yardımına koşan polis, görme engelli vatandaşın koluna girerek yolun karşısına geçirdi. O anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kaydedildi.
Kemal Güneş Caddesinde tartı işi yaparak geçimini sağlayan görme engelli Yılmaz, yolun karşısına geçmekte zorluk yaşadığında polisin kendisine yardım ettiğini belirterek, “Allah ondan razı olsun, çalışma hayatında başarılar dilerim” dedi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
rizede gunesli havayi firsat bilen cay ureticileri hasat icin bahcelere girmeye basladi x8LGSN9b
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Rize’de güneşli havayı fırsat bilen çay üreticileri hasat için bahçelere girmeye başladı

Rize’de güneşli havayı fırsat bilen çay üreticileri ilk sürgün hasat için bahçelere girmeye başladı.

Bahçelerindeki hazırlıkları bitiren üreticiler sabahın erken saatlerinden itibaren Pazar ilçesinde çay bahçelerine girerek çay kesmeye başladı. Şarjlı çay motoru yerine makasla çay toplamayı sevdiğini dile getiren çay müstahsili Hayriye Karakütük “Bugün hayırlısıyla çayımıza başladık. İnşallah vatana millete hayırlısı olur. İnşallah bizde başaracağız. Ben motoru sevmiyorum, onun yerine makasla çay toplamayı seviyorum. Çay toplamayı seviyorum. İnşallah vatanımıza milletimize hayırlı olur” dedi.

Çetin Karakütük ise “Bugün hayırlısıyla başladık. Allah utandırmasın. Geçen yıl da bu zamanlarda başlamıştık. Allah’a şükür çayımız güzel. Devletimizden de Allah razı olsun iyi fiyat verdi” ifadelerini kullandı.

ÇAYKUR’dan yapılan açıklamada, bazı bölgelerde çayın hasat edilebilecek seviyeye ulaştığı belirtilerek “Bu yıl soğuk geçen bahar mevsimi sebebiyle çayımızın geç olgunlaştığı bir dönem yaşıyoruz. Buna rağmen erkenci olabilen yerler ve hasat sürecini başlatmaya hazır olan müstahsillerimiz için 2026 yılı yaş çay kampanyamızı açıyoruz” ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin