blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trafik polisinden denetimde çikolata tadında uyarı: “Senin çikolata parası gider”

Amasya’da bir kadın polis memuru, trafik denetiminde durdurulan aracın ön koltuğunda oturan çocuğa ve ailesine çikolata tadında uyarıda bulundu. Çocuğu arka koltuğa oturtup kemerlerini bağlatan polis, “Bu sefer uyarıyorum. Bir dahaki sefere önde oturduğunu görürsek babaya ceza yazarız. Senin çikolata parası gider” sözleriyle uyardı.

“Bu sefer uyarıyorum”
İl merkezinde denetim yapan Amasya Emniyet Müdürlüğü trafik şubesi ekiplerinden bir polis memuru, durdurulan otomobilin ön koltuğunda oturan çocuğu fark etti. Sürücünün yanına gelip belgelerini alması sonrası çocuğun arka koltuğu geçmesini sağlayıp emniyet kemerini bağlattı. Baba ve annenin de emniyet kemerini bağlaması sonrası uyarılarını sürdüren polis memuru, “Bu sefer uyarıyorum. Bir dahaki sefere önde oturduğunu görürsek babaya ceza yazarız. Senin çikolata parası gider” diye konuştu.

“Ceza yok. Uyarı var”
Sürücülere bilgilendirme broşürü dağıtan polis, “Önümüz bayram. Bayramımız huzurlu, mutlu, sağlıklı, kazasız olsun” dedi. Kask takan motosikletlilerden Yusuf Aksoy, “Ceza yok. Uyarı var. En güzeli bu” şeklinde konuştu. Denetimden memnun olan vatandaşlardan Erdi Hırçın da, “Böyle denetimlerin olması çok iyi. Çünkü trafikte ehliyetsiz, tehlikeli sürüş yapanlar olabiliyor” ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ağustos, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Bolu Dağı’nda sis etkili oluyor: Görüş mesafesi 25 metre

Türkiye’nin en kıymetli geçiş güzergahlarından biri olan Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı sebebiyle görüş arası 25 metreye kadar düştü.
İstanbul ile Ankara ortasında köprü vazifesi gören D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde sis ve hafif yağmur yağışı tesirli oluyor. Hafta boyunca tesirli olan sıcak hava tesirini yitirdi. Sıcaklıkların 10 derece birden düştüğü kentin yüksek kesitlerinde sağanak yağış tesirli olmaya devam ediyor. Ağır sis sebebiyle şoförler Bolu Dağı geçişinde dikkatli ilerlemek zorunda kaldı. Karayolları ve trafik takımları, olumsuz hava kaidelerine karşı şoförleri suratlarını düşürmeleri ve takip aralıklarını muhafazaları tarafında uyardı.

Bizi sosyal medyadan takip edin