Reklam
Reklam
trafik kazasinda hayatini kaybeden meclis uyesi topraga verildi iN27RFP1 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Haziran, 2024 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Trafik kazasında hayatını kaybeden meclis üyesi toprağa verildi

Kastamonu’nun Araç ilçesinde nakliye kamyonunun bariyerlere çarparak devrildiği kazada hayatını kaybeden AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Rengi, son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün Araç ilçesi Karabük-Kastamonu karayolu Akgeçit mevkiinde meydana gelmişti. İstanbul’dan Kastamonu’nun Doğanyurt ilçesine inşaat malzemesi ve hırdavat taşıyan AK Parti Doğanyurt İl Genel Meclis Üyesi Hamza Rengi idaresindeki 34 VN 1898 plakalı IVECO marka nakliye kamyonu, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde refüjdeki bariyerlere çarpmıştı. Bariyerlerin üzerinde yan yatarak yaklaşık 50 metre sürüklenen kamyonun sürücüsü Rengi, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetmiş, kamyonda bulunan Hakkı Yılmaz ise ağır yaralanmıştı. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Hakkı Yılmaz, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Hayatını kaybeden AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Hamza Rengi, Doğanyurt ilçesine bağlı Başköy köyünde gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Kastamonu Valisi Meftun Dallı, Kaymakam Yusuf Ercan Yalçınöz, çok sayıda partili ve köy halkı katıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fa5d4e6d 3fda 4d2e bec4 58dbeec9f341
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
09 Haziran, 2026 10:50 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’den vefa örneği

Güleç ve Yolbulan’a Onursal Başkanlık

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları A.Ş. (KARDEMİR), şirketin gelişimine yön veren ve kurumsal hafızasına önemli katkılar sunan isimleri onurlandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı, iş insanı Kamil Güleç’e bizzat, merhum sanayici Mutullah Yolbulan’a ise gıyabında takdim edildi.

KARDEMİR A.Ş. Yönetim Kurulu’nun 21 Mayıs 2026 tarihli kararı doğrultusunda düzenlenen törende, Onursal Başkanlık belgeleri Yönetim Kurulu Başkanı Muhammed Ali Oflaz tarafından sahiplerine verildi.  Kamil Güleç, belgesini törende bizzat alırken, merhum Mutullah Yolbulan adına belgeyi Mustafa Yolbulan teslim aldı.

Şirketten yapılan açıklamada, KARDEMİR’in bugünlere gelmesinde emeği bulunan ve kurumsal gelişimine yön veren isimlerin vefa duygusuyla onurlandırıldığı belirtildi.

Öte yandan KARDEMİR Yönetim Kurulu’nun 3 Nisan 2026 tarihli kararıyla Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’a da “KARDEMİR Onursal Başkanlığı” ünvanı verilmişti. Son kararla birlikte Kamil Güleç ve merhum Mutullah Yolbulan da bu unvana layık görülen isimler arasındaki yerini aldı.

KARDEMİR ailesi tarafından yapılan değerlendirmede, Kamil Güleç’e şirkete sunduğu katkılar dolayısıyla teşekkür edilirken, merhum Mutullah Yolbulan rahmet, saygı ve minnetle anıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin