Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
19 Ocak, 2023 10:26 tarihinde yayınlandı
0

Trafik Kazası: 2 Yaralı

Karabük’te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 5000 Evler Mahallesi’nde H.İ. yönetimindeki 67 ACC 246 plaka otomobil, 37. Sokak istikametinden 33 Nolu Cadde istikametine dönüş yaptığı sırada 33 Nolu Cadde üzerinde seyir halindeki O.B. yönetimindeki 06 MEF 74 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü O.B. ile 67 ACC 246 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan R.İ. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
temin duzce gecisinde arefe gunu trafik akici ilerliyor q7W7jkw2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0 0

TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor

Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.

Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.

Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.

Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin