Karabük Postası tarafından
19 Ocak, 2023 10:26 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik Kazası: 2 Yaralı

Karabük'te iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 5000 Evler Mahallesi'nde H.İ. yönetimindeki 67 ACC 246 plaka otomobil, 37. Sokak istikametinden 33 Nolu Cadde istikametine dönüş yaptığı sırada 33 Nolu Cadde üzerinde seyir halindeki O.B. yönetimindeki 06 MEF 74 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada sürücü O.B. ile 67 ACC 246 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan R.İ. yaralandı. Yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılırken, durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
18 Ekim, 2025 13:55 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Çetinkaya: “Geçici Terminalde İşler Yolunda”

Karabük’te şehirlerarası otobüs terminalinde yürütülen yenileme çalışmaları sürerken, geçici terminal alanında ulaşım hizmetleri kesintisiz devam ediyor.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, yenileme süreci boyunca hizmet veren geçici terminali ziyaret ederek esnaflarla bir araya geldi. Çetinkaya, terminalde faaliyet gösteren işletmelerin taleplerini dinledi, alandaki düzenlemeleri yerinde inceledi.

Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanırken, geçici terminalin hizmet kalitesinin korunması amacıyla belediye ekiplerinin sahadaki çalışmaları devam ediyor.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Çetinkaya,

“Geçici terminalde işler yolunda. Esnafımız mutlu, bizler mutlu. En kısa sürede şehirler arası otobüs terminalimizi tamamlayarak Karabük’e modern ve konforlu bir tesis kazandıracağız.” dedi.

Yenileme süreci tamamlandığında 3 bin 213 metrekare kapalı alana sahip terminal, modern bilet ofisleri, konforlu bekleme salonları, kafeterya, berber, hediyelik eşya dükkânları ve otoparkıyla yolculara çağdaş bir ulaşım deneyimi sunacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin