traf2 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Temmuz, 2024 12:26 tarihinde yayınlandı
0

Trafik kazalarında 2 çocuk yaralandı

Karabük’te meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 2 çocuk yaralandı.

Emek Mahallesi Kışla Caddesi Gençlik Spor Merkezi önünde meydana gelen ilk kazada İ.G. (69) idaresindeki 06 DPV 465 plakalı cip önce park halindeki 37 RC 178 plakalı otomobile ardından duvara çarptı. Bu sırada araçtan inmeye çalışan S.E.S. (8) isimli çocuk yere düşerek yaralandı. 112 Acil Çağrı Merkezine durumun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı çocuk Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

100.yıl Mahallesi 1002 Cadde’de meydana gelen ikinci kazada M.Y. idaresindeki 34 FE 9144 plakalı araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Y. A.(10) isimli çocuğa çarptı. Kazada çocuk hafif şekilde yaralanırken ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
baru ile firat universitesi arasinda is birligi protokolu imzalandi 2padBGl5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 16:07 tarihinde yayınlandı
0
0

BARÜ ile Fırat Üniversitesi arasında iş birliği protokolü imzalandı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) ile Fırat Üniversitesi arasında üniversite-sanayi iş birliğini ve ortak çalışmaları güçlendirmek amacıyla iş birliği protokolü yapıldı.

Bartın Üniversitesinde (BARÜ) bilimsel araştırma ve akademik iş birliklerini güçlendirmeye yönelik adımlar atılmaya devam ediliyor. Bu kapsamda son olarak BARÜ ile Fırat Üniversitesi arasında ortak araştırma projelerinin hayata geçirilmesi ve nitelikli akademik çıktılar üretilmesi hedefiyle iş birliği protokolü yapıldı. Araştırma-geliştirme projelerinde üretkenliği artırmayı amaçlayan “Bilimsel Araştırma Projeleri İş Birliği Protokolü”, BARÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya ile Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından imzalandı.

Protokol kapsamında üniversite-sanayi iş birliği başta olmak üzere farklı alanlarda ortak çalışmalar yürütülecek. İki üniversitenin ortak araştırma projeleri geliştirmesine yönelik belirli sayıda proje desteklenecek. Proje süreçleri, BARÜ Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü ile Fırat Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinasyon Birimi tarafından yürütülecek.

Protokolün bilimsel üretkenliği artırma ve ortak araştırma kültürünü geliştirme hedeflerine önemli katkılar sunacağını belirten Rektör Akkaya, yakın ilgileri dolayısıyla Rektör Göktaş’a teşekkürlerini ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin