Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trafik ışıklarında zincirleme kaza

Bolu’da Üniversite Kavşağı’nda trafik ışıklarında 3 araç birbirine çarptı. Araçların hurdaya döndüğü kazada şans eseri yaralanan olmadı.
Kaza, D-100 kara yolu Dağkent mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, trafik ışıklarında Emrah Y. yönetimindeki 14 AAN 708 plakalı araç, kırmızı ışıkta duran Cavit Ç’nin kullandığı 81 AZ 955 plakalı araca arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle Cavit Çiçek’in aracı, önünde duran Emre A.’ya ait 06 CNE 528 plakalı araca çarptı. Zincirleme kazanın meydana geldiği yol adeta savaş alanına dönerken olay yerine çok sayıda ambulans, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Üç aracın karıştığı trafik kazasında şans eseri yaralanan olmazken araçlar hurdaya döndü.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Kasım, 2025 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Başkan Karakaş, “Yenice ıhlamur balının AB’den coğrafi işaret alması gurur kaynağı”

Yenice Belediye Başkanı Serkan Karakaş, ilçeye mahsus ıhlamur balının Avrupa Birliği tarafından coğrafik işaret tescili almasının büyük bir gurur kaynağı olduğunu belirtti.
Karakaş, yaptığı açıklamada, Yenice’nin isminin bir defa daha memleketler arası arenada duyulduğunu söz ederek, "Avrupa Birliği’nin coğrafik işaret tesciliyle ıhlamur balımız artık dünya pazarlarında hak ettiği pahaya yine kavuşuyor. İlçemiz için tarihî bir gün yaşıyoruz" dedi.
Projeye emek veren tüm kurumlara teşekkür eden Karakaş, "Başta Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Bey olmak üzere, Valimize, milletvekillerimize ve Kaymakamımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıyeten süreç boyunca dayanak veren tüm sivil toplum kuruluşlarımıza ve üreticilerimize de şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.
Karakaş, Yenice’nin doğal eserlerinin memleketler arası tanınırlığının artmasının bölge iktisadına kıymetli katkı sağlayacağını tabir etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin