Trafik çilesinde uyanık sürücüler vatandaşın tepkisine neden oldu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trafik çilesinde uyanık sürücüler vatandaşın tepkisine neden oldu

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli’nde devam eden çalışmalar sebebiyle kilometrelerce araç kuyruğunun oluştuğu D-100 Karayolu’nun Bolu Dağı kesiminde emniyet şeridini işgal eden sürücülere vatandaş tepki gösterdi.

Heyelan riski sebebiyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı Tüneli geçişinde tünel tüpünün 67 metre uzatılması çalışmaları nedeniyle sürücüler D-100 Karayolu’na yönlendiriliyor. İstanbul istikametine gitmek isteyen sürücüler, D-100 Karayolu’nda zaman zaman yoğunluk oluşturuyor. Tünel kapanmadan önce D-100 Karayolu’nu kullanan araçların sayısı 10 bin civarındayken, tünel kapandığında ise bu sayı 4 kat arttı. D-100’deki artan araç yoğunluğu sebebiyle Bolu Dağı çile yolu oldu. Sürücülerin saatlerce beklediği yolda, uyanık sürücüler ise emniyet şeridini işgal ederek trafikten sıyrılmayı hedefledi. Emniyet şeridini kullanan sürücüleri cep telefonu kamerasıyla kayda alan bir vatandaş araçların plakalarını çekerek ceza yazılmasını istedi. Vatandaş kamerasına yansıyan görüntülerde yaklaşık 30 saniyede 15’e yakın araç emniyet şeridini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin