Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 15:14 tarihinde yayınlandı
0

Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye Bin 387 Lira Ceza

Karabük-Yenice Karayolu’ndaki tünellerde çok defa şerit değiştirerek trafiği tehlikeye atan otomobil sürücüsüne bin 387 lira ceza kesildi.
Olay, Karabük-Yenice Karayolu Bolkuş mevkiinde bulunan tünellerde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan otomobildeki yolcu, arkalarından gelen başka bir otomobilin sürücüsünün tehlikeli şerit değiştirdiğini fark etti.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün birden fazla tehlikeli şerit değiştirdiği ve karşı yönden gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.
Tepki çeken olayın üzerine jandarma ekipleri otomobil plakasını belirleyerek sürücüye ‘tehlikeli şerit değiştirmek’ maddesinden 951 lira, ‘saygısızca araç kullanmak’ maddesinden 436 lira olmak üzere toplamda bin 387 lira ceza uyguladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin