Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye Bin 387 Lira Ceza - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 15:14 tarihinde yayınlandı
0
0

Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye Bin 387 Lira Ceza

Karabük-Yenice Karayolu’ndaki tünellerde çok defa şerit değiştirerek trafiği tehlikeye atan otomobil sürücüsüne bin 387 lira ceza kesildi.
Olay, Karabük-Yenice Karayolu Bolkuş mevkiinde bulunan tünellerde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan otomobildeki yolcu, arkalarından gelen başka bir otomobilin sürücüsünün tehlikeli şerit değiştirdiğini fark etti.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün birden fazla tehlikeli şerit değiştirdiği ve karşı yönden gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.
Tepki çeken olayın üzerine jandarma ekipleri otomobil plakasını belirleyerek sürücüye ‘tehlikeli şerit değiştirmek’ maddesinden 951 lira, ‘saygısızca araç kullanmak’ maddesinden 436 lira olmak üzere toplamda bin 387 lira ceza uyguladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
turkiyenin tasimacilik yapilabilen tek irmagi daha modern goruntuye kavusacak mtMuQXKR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 04:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Türkiye’nin taşımacılık yapılabilen tek ırmağı daha modern görüntüye kavuşacak

Türkiye’de üzerinde ulaşım ve taşımacılık yapılabilen tek ırmağı olan Bartın Irmağı’ndaki çekek yerleri ve iskelelerde düzenleme yapılacak.

Valimiz Dr. Nurtaç Arslan, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Tarım ve Orman Bakanlığı Su Ürünleri Genel Müdürlüğü Kaynak Yönetimi ve Balıkçılık Yapıları Daire Başkanı Melih Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 13. Bölge Müdür Yardımcısı Aşkın Ozan, DSİ 23. Bölge Müdür Yardımcısı Özgün Taşçı, Bartın Su ürünleri Kooperatifi Başkanı Özkan Beske, tekne ile Bartın Irmağı’nda inceleme yaptı. Tekne ile yapılan gezide, Türkiye’de üzerinde ulaşım ve taşımacılık yapılabilen tek ırmağı olan Bartın Irmağı’ndaki derme çatma iskele ve çekek yerleri görülerek, kalıcı bir proje yapılması için istişare ve öneriler değerlendirildi.

Programda, denizden geçimini sağlayan Bartın Irmağı’ndan geçimini sağlayan balıkçıların daha iyi şartlarda çalışmasına fırsat sunması beklenen proje için hem uzmanların hem de balıkçıların önerileri de dinlendi.

heyetin Boğaz mevkisinde yaptığı ırmak incelemesinin ardından ise Bartın’daki sahil kenarındaki köy ve ilçelerdeki balıkçı barınakları da incelenerek, yenilerinin yapılması için gereken çalışmalar konusunda da fikir alış verişi yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin