Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 15:14 tarihinde yayınlandı
0

Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye Bin 387 Lira Ceza

Karabük-Yenice Karayolu’ndaki tünellerde çok defa şerit değiştirerek trafiği tehlikeye atan otomobil sürücüsüne bin 387 lira ceza kesildi.
Olay, Karabük-Yenice Karayolu Bolkuş mevkiinde bulunan tünellerde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan otomobildeki yolcu, arkalarından gelen başka bir otomobilin sürücüsünün tehlikeli şerit değiştirdiğini fark etti.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün birden fazla tehlikeli şerit değiştirdiği ve karşı yönden gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.
Tepki çeken olayın üzerine jandarma ekipleri otomobil plakasını belirleyerek sürücüye ‘tehlikeli şerit değiştirmek’ maddesinden 951 lira, ‘saygısızca araç kullanmak’ maddesinden 436 lira olmak üzere toplamda bin 387 lira ceza uyguladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kacak tutun mamulleri operasyonu euQ3d7Pg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kaçak tütün mamülleri operasyonu

Samsun’un Atakum ve İlkadım ilçelerinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda binlerce doldurulmuş makaron sigara ile gümrük kaçağı sigara ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, KOM Başkanlığı koordinesinde elektronik sigara, tütün mamulleri ve makaron kaçakçılığına yönelik ülke genelinde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyon kapsamında çalışma yürütüldü.

Atakum ve İlkadım ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 26 bin 200 adet doldurulmuş makaron sigara ile 925 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin