Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2023 15:14 tarihinde yayınlandı
0

Trafiği Tehlikeye Atan Sürücüye Bin 387 Lira Ceza

Karabük-Yenice Karayolu’ndaki tünellerde çok defa şerit değiştirerek trafiği tehlikeye atan otomobil sürücüsüne bin 387 lira ceza kesildi.
Olay, Karabük-Yenice Karayolu Bolkuş mevkiinde bulunan tünellerde meydana geldi. Karabük istikametine seyir halinde olan otomobildeki yolcu, arkalarından gelen başka bir otomobilin sürücüsünün tehlikeli şerit değiştirdiğini fark etti.
O anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde otomobil sürücüsünün birden fazla tehlikeli şerit değiştirdiği ve karşı yönden gelen araçla çarpışmaktan son anda kurtulduğu yer alıyor.
Tepki çeken olayın üzerine jandarma ekipleri otomobil plakasını belirleyerek sürücüye ‘tehlikeli şerit değiştirmek’ maddesinden 951 lira, ‘saygısızca araç kullanmak’ maddesinden 436 lira olmak üzere toplamda bin 387 lira ceza uyguladı. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta ataturk koprusu taskin riskine karsi yaya trafigine kapatildi tFJy8gjK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Mayıs, 2026 00:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı

Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.

Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.

Bizi sosyal medyadan takip edin