Trabzon’da etkili olan şiddetli yağışlar Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde sel, su baskınları ve heyelanlara neden olurken, Sürmene ilçesinde selde kaybolan şahıstan haber alınamıyor.
16.30 itibariyle Trabzon’un Yomra, Arsin, Araklı ve Sürmene ilçeleri 100 kilogramın üstünde yağış aldı. Arsin Yolüstü mahallesinde bir çocuk yaşanan heyelan sonrası İtfaiye ekipleri tarafından yaralı olarak kurtarıldı.
Sürmene ilçesinin Çavuşlu mahallesinde ise Ali Kemal Demir isimli bir vatandaş selde zarar gören mahalle halkının yardım etmek için evden çıkarken bir daha eve dönmedi. Şahsı bulmak için arama çalışmaları başlatıldı.
Araklı ilçesindeki Bayram Halil Devlet Hastanesi’nde sel ve su baskınları nedeniyle tahliye çalışmasının sürdüğü öğrenildi.


81
Trabzon’un Sürmene ilçesinde selde kaybolan şahıstan haber alınamıyor
37
Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı
Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.
Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

