Reklam
Reklam

Trabzonspor’un dev golcüsü Onuachu, kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2023 20:48 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’un 2.01’lik dev golcüsü Onuachu, kulüp kariyerinin en iyi başlangıcını bordo-mavili takımda yaptı.

Trabzonspor’un, transferin son günlerinde İngiltere’nin Southampton takımında 1 yıllığına kiraladığı Paul Onuachu, yeni takımıyla kulüp kariyerinin en iyi başlangıcını yaptı. 29 yaşındaki futbolcu, Karadeniz ekibinde forma giydiği ilk 3 maçta 3 kez fileleri havalandırma başarısı göstererek, golcü kimliğini ortaya koydu. Nijeryalı futbolcu, Beşiktaş, Hatayspor ve Pendikspor kalelerini boş geçmedi.

Dev forvetlerin takımı

Trabzonspor, Sörloth ve Cornelius’un ardından aradığı golcüyü buldu. Golcü transferinde nokta atışı yapan Karadeniz ekibi, 2.01’lik dev forvet Onuachu’yla adeta rakiplerine korku salıyor. Daha önce bordo-mavili takım, 1.95’lik Sörloth ve 1.93’lük Cornelius ile de gol yollarında sıkıntı yaşamamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Çorum’da kazaya karışan sürücü aracını bırakıp kaçtı

corumda kazaya karisan surucu aracini birakip kacti Ia1FOKmg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 04:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’da kırmızı ışıkta bekleyen araca arkadan çarpan sürücü, kazanın ardından otomobilini bırakıp kaçtı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Akşemseddin Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kırmızı ışıkta bekleyen 05 KG 119 plakalı otomobile, arkadan gelen 31 AIL 407 plakalı başka araç çarptı. Kazada otomobilde bulunan Y.E. ve H.S.K. yaralandı. Kazanın ardından sürücü, aracı olay yerinde bırakarak kaçtı. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis ekipleri, sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin