Trabzonspor, 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla güncel borç miktarını 3 milyar 940 milyon TL olarak açıkladı.
Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Bugün, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladığımız mali tablolar; halka açık şirketimiz olan Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş’nin, 31 Ağustos 2024 tarihli hesaplarına ilişkindir. Söz konusu mali tablolarda; eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz sermaye artırımı ve diğer ekonomik hamlelerimizin sonuçları yer almamaktadır. 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla kulübümüzün güncel borç miktarı 3 milyar 940 milyon TL olarak resmi web sitemizde yer alan 48. Dönem Faaliyet Raporunda kamuoyuna duyurulmuştur. Son dönemde gerçekleştirmiş olduğumuz ekonomik hamlelerin ne kadar kritik ve nasıl bir öneme sahip olduğu açıklanan raporlarla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kulübümüzün güncel mali tabloları, ay sonunda gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul toplantısında tüm detayları ile camiamızla paylaşılacaktır” denildi.


Trabzonspor’un borcu 3 milyar 940 milyon TL
Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı
Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

