Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Kasım, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’un borcu 3 milyar 940 milyon TL

Trabzonspor, 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla güncel borç miktarını 3 milyar 940 milyon TL olarak açıkladı.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Bugün, Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) açıkladığımız mali tablolar; halka açık şirketimiz olan Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş’nin, 31 Ağustos 2024 tarihli hesaplarına ilişkindir. Söz konusu mali tablolarda; eylül ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz sermaye artırımı ve diğer ekonomik hamlelerimizin sonuçları yer almamaktadır. 31 Ekim 2024 tarihi itibarıyla kulübümüzün güncel borç miktarı 3 milyar 940 milyon TL olarak resmi web sitemizde yer alan 48. Dönem Faaliyet Raporunda kamuoyuna duyurulmuştur. Son dönemde gerçekleştirmiş olduğumuz ekonomik hamlelerin ne kadar kritik ve nasıl bir öneme sahip olduğu açıklanan raporlarla bir kez daha ortaya çıkmıştır. Kulübümüzün güncel mali tabloları, ay sonunda gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurul toplantısında tüm detayları ile camiamızla paylaşılacaktır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
02 Haziran, 2026 11:31 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay’a ceza infaz personelinden ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, Ceza İnfaz Personeli Günü nedeniyle Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Emrah Yavuz Yılmaz, Eskipazar Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ümran Yavuz Yılmaz, Denetimli Serbestlik Müdürü Muammer Sarıçalı ve kurum personelini makamında kabul etti.

Görüşmede, ceza infaz kurumları ile denetimli serbestlik hizmetlerinin yürütülmesine yönelik değerlendirmeler yapıldı. Toplantıda kamu düzeninin korunması, hükümlü ve yükümlülerin topluma yeniden kazandırılması ile infaz hizmetlerinin etkin ve verimli şekilde yürütülmesinde görev alan personelin çalışmaları ele alındı.

Vali Çağatay, ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik teşkilatında görev yapan personelin ağır sorumluluk taşıyan önemli bir kamu hizmetini yerine getirdiğini vurguladı. Çağatay, özverili çalışmaları nedeniyle tüm personele teşekkür ederek, Ceza İnfaz Personeli Günü’nü kutladı ve meslek hayatlarında başarı diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin