Trabzonspor’dan sert açıklama: "TFF ve MHK yok hükmündedir" - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2024 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’dan sert açıklama: “TFF ve MHK yok hükmündedir”

Trabzonspor, Alanyaspor maçının ardından sert bir açıklama yaparak, “TFF ve MHK yok hükmündedir” dedi.

Trendyol Süper Lig’in 14. haftasında Trabzonspor, deplasmanda Alanyaspor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın ardından bordo-mavili kulüp yazılı bir açıklama yayımlayarak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu’na (MHK) sert tepki gösterdi. Trabzonspor’dan yapılan açıklamada, “Bu akşam Alanya’da, Türk futbolunun onuruna bir darbe daha indirilmiştir. Adaletin tecelli etmesi gereken müsabakada alınan kararlarla yalnızca maçın değil, futbolun değerleri de ters yüz edilmiştir. Ancak bu yaşananlar bireysel hatadan ziyade, köklü bir sistem sorununun aynasıdır. Trabzonspor Kulübü olarak artık gerçekleri yüksek sesle dile getiriyoruz. Bu çarpık düzen, sadece hakemlerin yetersizliklerinden kaynaklanmamaktadır. Kararların arkasındaki yapılar, Türk futbolunun temel ilkelerini hiçe sayan TFF ve MHK’dır. TFF ve MHK, Türk futbolunun adaletini sağlama görevini tamamen yitirmiştir. Bu akşam yaşananlar; liyakatsizlik, tutarsızlık ve organize çıkar düzeninin ne kadar derinleştiğini bir kez daha göstermiştir. VAR teknolojisi gibi adalet için kullanılan sistemler, bugün güç odaklarının oyun alanına dönüşmüştür. Hakem Burak Pakkan ile VAR hakemi Direnç Tunusluoğlu’nun performansı, yalnızca ihmal değil, adaletin sistematik şekilde engellendiğinin kanıtıdır. Bu yapıların tek başına Trabzonspor’un değil, tüm Türk futbolunun bütünlüğüne zarar verdiği açıktır. Artık çok net söylüyoruz: TFF ve MHK, bizim için hiçbir hüküm ifade etmemektedir. Bu kurumlar, adaleti sağlamak bir yana, Türk futboluna duyulan güveni tamamen yok etmişlerdir. Trabzonspor olarak, alın terimizin böylesine hoyratça harcanmasına asla izin vermeyeceğiz. Bu çağrı yalnız bugüne değil, geleceğe de yöneliktir. Adaletin olmadığı bir düzende, düzen diye dayatılan şey yalnızca kaostur. Trabzonspor, Türk futbolunda hakkaniyet ve liyakat mücadelesinin bayraktarı olmaya devam edecek, bu çürümüş yapıyla kararlılıkla mücadelesini sürdürecektir. Tüm futbol kamuoyunu, bu adaletsizliğe karşı ortak bir irade sergilemeye ve Türk futbolunun hak ettiği şeffaf geleceği inşa etmeye çağırıyoruz. Çünkü futbol, yalnızca bir oyun değil, adaletin sahada hayat bulduğu bir meydandır” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda gecekondu yangini RfFCtPJn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mart, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da gecekondu yangını

Çorum’da bir gecekonduda odun sobasından çıktığı değerlendirilen yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Kale Mahallesi Milönü 3. Çıkmaz Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, sokak üzerinde bulunan ve Ferdi B.’ye ait gecekonduda yangın çıktı. Evden yükselen yoğun dumanı fark eden mahalle sakinleri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Çorum Belediyesi itfaiye ekipleri ile sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüldü. Herhangi bir can kaybı ya da yaralanmanın yaşanmadığı yangında gecekonduda büyük çapta maddi hasar meydana geldi.

İlk belirlemelere göre yangının odun sobasından kaynaklandığı değerlendirilirken, ekipler tarafından inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin