Reklam
Reklam

Trabzonspor’dan en kötü deplasmanda performansı

trabzonspordan en kotu deplasmanda performansi 7F74LbsC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Aralık, 2024 12:30 tarihinde yayınlandı
0

Trendyol Üstün Lig’in 16. haftasında başkan Galatasaray’a 4-3 mağlup olan Trabzonspor, bu dönem deplasman maçlarında beklentilerin altında kaldı. Bordo-mavililer, dönemin birinci 8 deplasman maçında galibiyet yüzü göremeyerek kulüp tarihinin en makus dış saha performansını sergiledi.

Trabzonspor, Galatasaray karşısında deplasmanda son dakikalarda yediği golle 4-3 mağlup ayrıldı. Dönemin birinci yarısında dış alanda oynadığı hiçbir maçı kazanamayan Karadeniz takımı, bu süreçte oynadığı 8 maçta 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Bordo-mavililer konuk olduğu son 4 karşılaşmada ise rakiplerinden puan almayı başaramadı.

Deplasmanda galibiyete hasret bir sezon

Trabzonspor’un deplasmandaki bu berbat grafiği, taraftarlar ortasında hayal kırıklığına neden oldu. Bilhassa dönem başında yapılan transferlerle büyük umutlarla döneme başlayan bordo-mavililer, dış alanda istediği sonuçları bir türlü elde edemedi. Grubun gol yollarındaki kasveti ve defans sınırındaki zaaflar, deplasman maçlarında alınan başarısız sonuçların en kıymetli nedenleri ortasında yer aldı.

Kulüp tarihinin en kötüsü

Bu dönem deplasmanda galibiyet elde edemeyen Trabzonspor, kulüp tarihinde seçkin rastlanan bir performans sergiledi. Karadeniz temsilcisi, Süper Lig tarihinde daha evvel bu kadar makus bir deplasman başlangıcı yapmamıştı. Dış alandaki makus sonuçlar, Trabzonspor’un genel sıralamadaki durumunu da olumsuz etkiledi.

Trabzonspor’un bu dönem Muhteşem Lig’de deplasman oynadığı maçlar şöyle:

Sivasspor: 0 – Trabzonspor: 0

Eyüpspor: 0 – Trabzonspor: 0

Gaziantep FK: 0 – Trabzonspor: 0

Atakaş Hatayspor: 1 – Trabzonspor: 1

Göztepe: 2 – Trabzonspor: 1

Çaykur Rizespor: 3 – Trabzonspor: 1

Alanyaspor: 2 – Trabzonspor: 1

Galatasaray: 4 – Trabzonspor: 3

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’nin tescilli balı için turizm ve ticaret işbirliği

Yenicenin tescilli bali icin turizm ve ticaret isbirligi1
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
15 Haziran, 2026 13:12 tarihinde yayınlandı
0

Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından desteklenen “AB Coğrafi İşaret Tescilli Yenice Ihlamur Balının Turizm Tedarik Zincirine Entegrasyonu, Markalaşması ve Ticarileşme Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi” için imza töreni düzenlendi. Bartın Valiliğinde gerçekleşen törene ev sahipliği yapan BAKKA Yönetim Kurulu Başkanı ve Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan’ın katılımıyla projenin sözleşmesi imzalandı.

Yenice’nin önde gelen yerel değerlerinden biri olan ve Avrupa Birliği nezdinde coğrafi işaret tescili bulunan Yenice Ihlamur Balı’nın marka değerini artırmayı hedefleyen projeyle; balın turizm sektörüyle bütünleşmesinin güçlendirilmesi, üreticilerin kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, dijital pazarlama ve tanıtım faaliyetlerinin desteklenmesi ile ulusal ve uluslararası pazarlardaki görünürlüğünün artırılması amaçlanıyor.

Törende, projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Vali Dr. Nurtaç Arslan’a, BAKKA Genel Sekreteri Mehmet Çetinkaya’ya ve ajans uzmanlarına teşekkür edildi. Yenice’ye, bölge üreticilerine ve yerel ekonomiye önemli kazanımlar sağlaması beklenen projenin hayırlı olması dilenirken, yerel değerlerin katma değere dönüştürülmesine yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği vurgulandı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin