blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mart, 2025 20:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır ve Simon Banza ön plana çıkıyor

Trabzonspor’da bu dönem kalede Uğurcan Çakır, atak çizgisinde da Simon Banza, gösterdikleri başarılı performansla öne çıkıyor.
Trendyol Üstün Lig’in 26. haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da, Teknik Yönetici Şenol Güneş kritik gayrette gözünü ekibin en kıymetli iki ismine çevirdi. Bordo-mavililer, dış saha berbat seriye son vermek isterken, Güneş’in en büyük teminatı tutanı ve atanı olacak.
Hücum sınırında tesirli olan Simon Banza ve kadro kaptanı kaleci Uğurcan Çakır’ın performansı, Trabzonspor’un bu kuvvetli müsabakadaki en büyük kozu olarak öne çıkıyor. Deplasmanda yaşanan puan kayıplarına son vermek isteyen Şenol Güneş, galibiyetle makus gidişatı bilakis çevirmeyi hedefliyor.

Atan ve tutan
Trabzonspor’un bu dönem gol yollarındaki en büyük silahı olan Simon Banza, ilk sezonunda ligde 16 gole ulaşarak krallık yarışında tezli pozisyonda yer alıyor. Kelam konusu haftalar prestijiyle bordo-mavili ekibin son yıllardaki golcü isimleri Onuachu ve Cornelius’u geride bırakan Banza, Sörloth’ü yakalamaya çalışıyor. Karadeniz grubu, deplasman maçlarında toplam 9 gol atarken, bu gollerin 5’i Banza’dan geldi. Ozan Tufan 2, Visca ve Draguş da 1’er gol kaydetti.
Kaptan Uğurcan Çakır ise kaledeki performansıyla dikkat çekiyor. Kritik kurtarışlarıyla kadrosunu birçok maçta grubunu kurtaran Çakır, şu ana kadar kalesinde 28 gol gördü. Başarılı kaleci yandan, 10 maçta da kalesini gole kapattı ve yüzde 76 kurtarış oranına ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Ekim, 2025 04:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gece yarısı patlayan su borusu paniğe neden oldu

Bartın’da gece yarısı büyük gürültü ile patlayan su borusu mahalleye panik yaşattı.
Bartın Aladağ Mahallesi 11. Caddede patlayan içme suyu isale sınırı patladı. Gece yarısı gürültü ile patlayan boru, yataklarında uyuyan mahalleliyi panikle uyandırdı. Gürültü ile yataklarından kalkan mahalleli su borusunun patladığını anlayınca rahat nefes aldı. Suyun meskenlerine girmemesi için pencere ve merdivenlerde bekleyerek nöbet tutan vatandaşlar, belediye yetkililerine seslenerek, sınırın bir an evvel tamir edilmesini istedi. Mahalleli patlayan borunun onarılması halinde su baskınına ve meskenlerde hasara neden olabileceğini tabir etti.
Patlayan borudan akan tonlarca su ise konutların ortasından geçen mahalle yolunun yaklaşık 150 metrelik kısmını gölete çevirdi.
Yol boyunca akan su, Aladağ Cami önündeki ana yolda bulunan mazgala döküldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin