Trabzonspor’da Uğurcan Çakır sürprizi - Karabük Haber Postası
trabzonsporda ugurcan cakir surprizi t5EiEBJh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’da Uğurcan Çakır sürprizi

Ziraat Türkiye Kupası A Kümesi 2. hafta maçında deplasmanda İskenderunspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını tamamlarken, Uğurcan Çakır bu dönem birinci kere bir karşılaşmanın takımına alınmadı. Bordo-mavililerde yeni transfer, Zubkov ise maç kafilesinde bulunuyor.

Ziraat Türkiye Kupası A Kümesi 2. hafta maçında deplasmanda oynayacağı İskenderunspor maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde, Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde yaptığı çalışma ile tamamlayan Trabzonspor’da 19 oyuncu maç takımında yer aldı. Bu dönem bordo-mavililerin Trendyol Süper Lig, Avrupa kupaları ve Ziraat Türkiye Kupası’nda oynadığı toplam 27 gayretin tamamında forma giyen Uğurcan Çakır, Teknik Yönetici Şenol Güneş tarafından İskenderunspor müsabakasının aday takımına dahil edilmedi. Dinlendirilecek olan Uğurcan Çakır’ın yerine kaleyi Muhammet Taha Tepe’nin müdafaası bekleniyor.

Uğurcan’ın yanı sıra tedavileri devam eden Okay Yokuşlu, Draguş ve Arif Boşluk ile Nwakaeme, Visca ve Savic de takıma dahil edilmedi. Yeni transfer Oleksandr Zubkov ise kafilede bulunuyor.

Bordo-mavililerin, İskenderunspor kafilesinde şu futbolcular yer aldı:

“Muhammet Taha Zirve, Ahmet Doğan Yıldırım, Pedro Malheiro, Serkan Asan, Ali Şahin Yılmaz, Arseniy Batagov, Hüseyin Türkmen, Eren Elmalı, Salih Malkoçoğlu, John Lundstram, Batista Mendy, Ozan Tufan, Umut Güneş, Cihan Çanak, Muhammed Cham,Enis Destan, Simon Banza, Oleksandr Zubkov, Danylo Sikan.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
polis gununde cifte mutluluk muberra ve fatih cifti dunyaevine girdi pArUeTQL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Polis Günü’nde çifte mutluluk, Müberra ve Fatih çifti dünyaevine girdi

Zonguldak’ta görev yapan polis memurları Müberra ve Fatih çifti, Türk Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümü olan 10 Nisan Polis Günü’nde düzenlenen özel bir törenle hayatlarını birleştirdi.

Meslektaşları için çifte bayram niteliği taşıyan bu anlamlı günde dünyaevine giren genç çifti, amirleri ve mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Çiftin nikah şahitliğini Zonguldak İl Emniyet Müdürü Sinan Ergen ile İl Emniyet Müdür Yardımcıları yaptı.

Emniyet teşkilatını bir araya getiren nikah merasimine katılan davetliler, Müberra ve Fatih çiftine bir ömür boyu mutluluk dileklerinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin