Reklam
Reklam

Trabzonspor’da Şenol Güneş, deplasman sorunu üzerinde duruyor

trabzonsporda senol gunes deplasman sorunu uzerinde duruyor LisOWAQc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, bu dönem ortaya koyduğu deplasman performansıyla Harika Lig’deki en makus dış daha periyotlarından birini yaşıyor. 2024-2025 döneminde rakiplerine konuk olduğu 8 maçta galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, 4 beraberlik ve 4 yenilgiyle alandan ayrıldı.

Trabzonspor, Üstün Lig’de birinci sefer dönemin birinci 8 deplasman maçını galibiyetsiz tamamladı. Trendyol Üstün Lig’in 18. haftasında Samsunspor’a konuk olacak bordo-mavililer, dış saha kabusunu aksine çevirmek istiyor. Teknik Yönetici Şenol Güneş, 146 gündür süren deplasman hasretini sona erdirmek için teknik ve mental taraftan değerli adımlar atıyor.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un deplasman başarısızlıklarının temelinde yatan defansif zafiyetlerle ilgili tahlil yolları üzerinde duruyor. Savunmadaki ferdi ve ekip kusurları, dış alanda rakiplerin kolay kolay gol bulmasına neden olurken, bu süreçte rakip filelerin sırf 7 defa havalandırılması sebebiyle de ön bölgede daha çok üretebilen bir ekip oluşturmasını hedefleniyor. Deneyimli teknik adamın ehemmiyet verdiği mevzuların başında ise motivasyon geliyor. İç saha atmosferinden uzak müsabakalar için Şenol Güneş, grubun temposu ve suratı üzerinde duruyor.

Trabzonspor’un bu dönem deplasmanlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Sivasspor: 0 – Trabzonspor: 0

Eyüpspor: 0 Trabzonspor: 0

Gaziantep FK: 0 – Trabzonspor: 0

Atakaş Hatayspor: 1 – Trabzonspor: 1

Göztepe: 2 – Trabzonspor: 1

Çaykur Rizespor: 3 – Trabzonspor: 1

Corendon Alanyaspor: 2 – Trabzonspor: 1

Galatasaray: 4 – Trabzonspor: 3

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da uyuşturucu ve silah operasyonu: 3 tutuklama

kastamonuda uyusturucu ve silah operasyonu 3 tutuklama jVmnPvZM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da polis ekiplerince 8-15 Haziran tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda, gözaltına alınan 9 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin il genelinde gerçekleştirdiği operasyonlarda 353 adet sentetik ecza hapı, 65 gram kannabinoid katkılı tütün, 1 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 5 adet ruhsatsız tabanca, 5 adet tabanca şarjörü, 1 adet bıçak, 8 adet cep telefonu ve 7 adet SIM kart ele geçirildi. Operasyonlar kapsamında gözaltına alınan 9 şüpheli, jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 3’ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak ceza infaz kurumuna teslim edilirken, diğer şüpheliler adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kastamonu İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince narkotik suçlarla mücadele kapsamında yürütülen çalışmaların kararlılıkla devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin