Reklam
Reklam
trabzonsporda senol gunes deplasman sorunu uzerinde duruyor LisOWAQc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Ocak, 2025 16:15 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da Şenol Güneş, deplasman sorunu üzerinde duruyor

Trabzonspor, bu dönem ortaya koyduğu deplasman performansıyla Harika Lig’deki en makus dış daha periyotlarından birini yaşıyor. 2024-2025 döneminde rakiplerine konuk olduğu 8 maçta galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, 4 beraberlik ve 4 yenilgiyle alandan ayrıldı.

Trabzonspor, Üstün Lig’de birinci sefer dönemin birinci 8 deplasman maçını galibiyetsiz tamamladı. Trendyol Üstün Lig’in 18. haftasında Samsunspor’a konuk olacak bordo-mavililer, dış saha kabusunu aksine çevirmek istiyor. Teknik Yönetici Şenol Güneş, 146 gündür süren deplasman hasretini sona erdirmek için teknik ve mental taraftan değerli adımlar atıyor.

Şenol Güneş, Trabzonspor’un deplasman başarısızlıklarının temelinde yatan defansif zafiyetlerle ilgili tahlil yolları üzerinde duruyor. Savunmadaki ferdi ve ekip kusurları, dış alanda rakiplerin kolay kolay gol bulmasına neden olurken, bu süreçte rakip filelerin sırf 7 defa havalandırılması sebebiyle de ön bölgede daha çok üretebilen bir ekip oluşturmasını hedefleniyor. Deneyimli teknik adamın ehemmiyet verdiği mevzuların başında ise motivasyon geliyor. İç saha atmosferinden uzak müsabakalar için Şenol Güneş, grubun temposu ve suratı üzerinde duruyor.

Trabzonspor’un bu dönem deplasmanlarda aldığı sonuçlar şöyle:

Sivasspor: 0 – Trabzonspor: 0

Eyüpspor: 0 Trabzonspor: 0

Gaziantep FK: 0 – Trabzonspor: 0

Atakaş Hatayspor: 1 – Trabzonspor: 1

Göztepe: 2 – Trabzonspor: 1

Çaykur Rizespor: 3 – Trabzonspor: 1

Corendon Alanyaspor: 2 – Trabzonspor: 1

Galatasaray: 4 – Trabzonspor: 3

Bizi sosyal medyadan takip edin
f328b1da 42eb 4038 b83e 23a2ff173631
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 12:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada ağır yaralanan motosiklet sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, akşam saatlerinde Karabük-Bartın karayolu Eflani yol Kavşağı’nda meydana geldi. H.B.Y. (24) idaresindeki 18 ABD 601 plakalı otomobil, Karabük istikametinden Bartın yönüne seyir halindeyken, Eflani ilçesi istikametinden kavşağa girmek isteyen Ahmet Çakır (56) yönetimindeki 78 AAS 979 plakalı motosikletle çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle metrelerce savrularak ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Ahmet Çakır, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından Safranbolu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çakır burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin