Reklam
Reklam
trabzonsporda ozan tufanin maske detayi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Ocak, 2025 04:07 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da Ozan Tufan’ın maske detayı

Trendyol Harika Lig’in 20. haftasında pazartesi günü Sivasspor’u ağırlayacak olan Trabzonspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürürken, idmanda Ozan Tufan’ın maske ayrıntısı dikkat çekti.

Trabzonspor, Trendyol Muhteşem Lig’in 20. haftasında alanında oynayacağı Sivasspor maçı hazırlıklarına yaptığı idmanla devam etti. Teknik Yönetici Şenol Güneş idaresinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan idmanda futbolcular, ısınmanın akabinde pas çalışması gerçekleştirdi. İdman taktik çalışmasıyla sona erdi.

Ozan Tufan’ın maske detayı

Ozan Tufan, Sivasspor maçı hazırlıkları sırasında bahtsız bir sakatlık yaşamıştı. İdmanda grup arkadaşı Okay Yokuşlu ile çarpışan Tufan’ın burnunda küçük bir kırık oluşmuştu. Süratle tedavi altına alınan Ozan Tufan için özel bir maske hazırlanmıştı. Bugün yapılan idmanda ise Tufan’ın maskesine yaptığı ayrıntılar dikkat çekti.

Maskeyi bordo-mavi renklere boyatan Ozan Tufan, maskesinin bir tarafına forma numarası olan 11’i öbür tarafına ise eşi Rojin ve oğlu Aren Kuzey’in baş harfleri olan RA yazdırdı. Ozan’ın, Sivasspor maçında ise alana çıkmasına pürüz bir durum bulunmuyor.

Trabzonspor, yarın saat 15.00’te yapacağı idmanla Sivasspor maçı hazırlıklarını tamamlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta alkollu surucunun carptigi kadin hayatini kaybetti vNnPwuBm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın hayatını kaybetti

Tokat’ta alkollü sürücünün çarptığı kadın, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza kent merkezi Ayhan Çevik Caddesi’nde önceki gün meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, K.A. (35) idaresindeki 60 AFM 804 plakalı Hyundai marka otomobilin çarpması sonucu metrelerce sürüklenen 57 yaşındaki Hurisel Ayça, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Tokat Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakımda tedavi altına alınan Hurisel Ayça, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Öte yandan, polis ekiplerince yapılan kontrolde sürücü K.A.’nın 2,68 promil alkollü olduğu tespit edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin