Trabzonspor’da maksat 3’te 3 - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’da maksat 3’te 3

Trendyol Üstün Lig’de oynadığı son iki maçtan 6 puan çıkaran Trabzonspor’da amaç, ligin 6. haftasında oynanacak Hatayspor karşılaşmasından da galip gelerek 3’te 3 yapmak.

Trendyol Üstün Lig’in 6. haftasında Hatayspor’un konuğu olacak Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetleriyle moral bulan bordo-mavililer, Hatay deplasmanında alandan 3 puanla ayrılarak 3’te 3 yapmak istiyor.

Hedef seri galibiyetler

Yeni transferleriyle diğer bir hava yakalayan Karadeniz grubu, bu dönem teknik yönetici Nenad Bjelica idaresinde 3’te 3 yaparak seri galibiyetlerini sürdürmenin planlarını yapıyor. Bordo-mavililer, öbür taraftan ise Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetlerinin akabinde Hatayspor, deplasmanında alınacak galibiyetle şampiyonluk yolunda teknik heyete ve oyuncu takımına olan itimadın ortamının artmasını hedefliyor.

Rekabet arttı, kıran kırana mücadele

Trabzonspor, son yaptığı transferlerle birlikte rekabet ortamını üst düzeye çıkardı. Oyuncuların uyum ve ahenk meselelerini atlatması için ekip içersindeki eşleşmelerden ortaya çıkan sonucları tahlil eden Nenad Bjelica, modüller ortasında meydana gelen ahengi teknik grubuyla birlikte pahalandırıyor. Bordo-mavililerde takım derinliğinin sağlanmasıyla birlikte rekabet ortamı yeterlice arttarken, oyuncuların istekli ve dilekli olmalarının yanından çabaları ise Hırvat çalıştırıcıyı memnun ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karabuk belediyesinden yaslilara yonelik dev proje 413OapvJ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Mayıs, 2026 04:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük Belediyesinden yaşlılara yönelik dev proje

Karabük Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında yaşlı ve engelli vatandaşlara yönelik hizmetlerini genişletiyor. Yaşlı Destek Programı (YADES) ile yürütülen çalışmaların kapsamı büyütülerek 65 yaş üstü ihtiyaç sahibi tüm vatandaşları içine alacak şekilde yeniden düzenlendi.

Daha önce evden çıkamayan ve yatağa bağımlı hastalara yönelik sürdürülen bakım hizmetleri, yeni düzenlemeyle birlikte yalnız yaşayan, gündelik ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan ve desteğe ihtiyaç duyan yaşlı vatandaşları da kapsayacak. Belediye bünyesinde faaliyet gösteren Yaşlı ve Engelli Bakım Birimi ekipleri, belirli program dahilinde vatandaşların evlerini düzenli olarak ziyaret edecek.

“Hem bakım hizmeti hem gönül bağı”

Proje kapsamında vatandaşlara yaşam alanı temizliği, çarşaf değişimi, banyo, saç kesimi, tırnak kesimi ve kişisel bakım hizmetlerinin yanı sıra psikososyal destek de verilecek. Alanında uzman ekipler tarafından sunulacak hizmetlerle, yaşlı bireylerin hem ihtiyaçlarının karşılanması hem de kendilerini güvende ve değerli hissetmeleri amaçlanıyor.

Ekiplerin ziyaretlerinde sadece hizmet sunulmayacağı, aynı zamanda vatandaşlarla birebir iletişim kurularak sosyal bağların güçlendirileceği belirtildi.

“Büyüklerimiz bu şehrin hafızasıdır”

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, projeye ilişkin yaptığı açıklamada, yaşlıların toplumdaki önemine dikkat çekerek, “Büyüklerimiz bu şehrin hafızası, bereketi, duasıdır. Onlara uzanan her elin aslında geleceğimize uzandığını biliyoruz. Bugüne kadar evden çıkamayan hastalarımıza ulaşarak yanlarında olduk. Şimdi YADES ile bu desteği daha da büyütüyor, 65 yaş üstü tüm ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın hayatına dokunmayı hedefliyoruz” dedi.

Çetinkaya, “Kapılarını çaldığımız her büyüğümüzün yüzünde bir tebessüm, kalbinde bir huzur bırakmak istiyoruz. Onlara sadece bakım hizmeti değil; evlat sıcaklığı, aile şefkati götürüyoruz” ifadelerini kullandı.

“Hedef daha fazla vatandaşa ulaşmak”

Karabük Belediyesi’nin halihazırda yaklaşık 140 vatandaşa evde bakım hizmeti sunduğu, aylık ziyaretlerle 400 haneye destek sağladığı belirtildi. Yeni proje ile birlikte evde bakım hizmetinden yararlanan kişi sayısının 300’e, temizlik ve teknik destek hizmeti sunulan hane sayısının ise 1000’e çıkarılması hedefleniyor.

“Sıcak Yemek Desteği Sürüyor”

Başkan Çetinkaya, sosyal destek çalışmalarının önemli bir parçası olan aşevi hizmetlerine de değinerek, “Aşevimizde her gün pişen sıcak yemekleri ihtiyaç sahibi ve yaşlı vatandaşlarımızın kapısına kadar ulaştırıyoruz. Biz bu şehirde kimsenin kendini yalnız hissetmesini istemiyoruz” diye konuştu.

Karabük Belediyesi’nin YADES kapsamında hayata geçirdiği bu kapsamlı destek modeli, yaşlılara yönelik vefa örneği olarak öne çıkıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin