Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Eylül, 2023 20:24 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da maksat 3’te 3

Trendyol Üstün Lig’de oynadığı son iki maçtan 6 puan çıkaran Trabzonspor’da amaç, ligin 6. haftasında oynanacak Hatayspor karşılaşmasından da galip gelerek 3’te 3 yapmak.

Trendyol Üstün Lig’in 6. haftasında Hatayspor’un konuğu olacak Trabzonspor’da tüm hesaplar galibiyet üzerine yapılıyor. Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetleriyle moral bulan bordo-mavililer, Hatay deplasmanında alandan 3 puanla ayrılarak 3’te 3 yapmak istiyor.

Hedef seri galibiyetler

Yeni transferleriyle diğer bir hava yakalayan Karadeniz grubu, bu dönem teknik yönetici Nenad Bjelica idaresinde 3’te 3 yaparak seri galibiyetlerini sürdürmenin planlarını yapıyor. Bordo-mavililer, öbür taraftan ise Kasımpaşa ve Beşiktaş galibiyetlerinin akabinde Hatayspor, deplasmanında alınacak galibiyetle şampiyonluk yolunda teknik heyete ve oyuncu takımına olan itimadın ortamının artmasını hedefliyor.

Rekabet arttı, kıran kırana mücadele

Trabzonspor, son yaptığı transferlerle birlikte rekabet ortamını üst düzeye çıkardı. Oyuncuların uyum ve ahenk meselelerini atlatması için ekip içersindeki eşleşmelerden ortaya çıkan sonucları tahlil eden Nenad Bjelica, modüller ortasında meydana gelen ahengi teknik grubuyla birlikte pahalandırıyor. Bordo-mavililerde takım derinliğinin sağlanmasıyla birlikte rekabet ortamı yeterlice arttarken, oyuncuların istekli ve dilekli olmalarının yanından çabaları ise Hırvat çalıştırıcıyı memnun ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
mahalle sakinlerinden baskan cetinkayaya tesekkur ziyareti xnpM185P
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Mahalle sakinlerinden Başkan Çetinkaya’ya teşekkür ziyareti

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yürütülen ve planlanan çalışmaları değerlendirdi.

Karabük Belediyesinde gerçekleştirilen ziyarette, 100. Yıl Mahallesi’ne yönelik altyapı, asfalt, kaldırım ve park yatırımları ele alındı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, 100. Yıl Mahallesi Muhtarı Bahri Yılmaz ve mahalle sakinlerinden oluşan heyeti makamında kabul etti.

Ziyarette mahallede tamamlanan çalışmalar ile planlanan altyapı ve üstyapı yatırımları değerlendirildi. Muhtar Bahri Yılmaz, mahalleye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Çetinkaya’ya teşekkür etti. Mahalle sakinleri de gerçekleştirilen yatırımların yaşam kalitesini artırdığını belirterek, asfalt serimi, kaldırım yenileme ve park yapımı gibi taleplerini iletti.

Başkan Özkan Çetinkaya, mahallelerin ihtiyaçlarını saha ziyaretleriyle yerinde tespit ettiklerini belirterek, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmaların sürdürüleceğini ifade etti. Çetinkaya, asfalt, kaldırım ve park yatırımlarına öncelik vereceklerini kaydederek kamu kaynaklarını etkin şekilde kullanarak mahallelerin eksiklerini gidermeyi hedeflediklerini söyledi.

Ziyaret, görüş alışverişi ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin