Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası - Karabük Haber Postası
trabzonsporda hedef turkiye kupasi 836tSDIt jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2024 20:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’da hedef Türkiye Kupası

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında yarın sahasında Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek.

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Trabzonspor, yarın Fatih Karagümrük’ü ağırlayacak. Saat 20.30 başlayacak karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek. Şansalan’ın yardımcılıklarını Murat Tuğberk Curbay ve Süleyman Özay yapacak.

Bordo-mavililer, bu sezon kupaya 4. turdan başladı. Bu turda Çorum FK’yı 3-1’le geçen Trabzonspor, 5. turda ise Manisa FK’yı yine aynı skorla eledi. Son 16 turunda ise Gençlerbirliği’ni deplasmanda 2-1 mağlup eden Karadeniz ekibi, çeyrek finalde de evinde Başakşehir’i 1-0 yenerek yarı finalde Fatih Karagümrük ile rakip oldu.

Trabzonspor, 10. kez kupayı müzesine götürmek istiyor

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda daha önce 9 kez mutlu sona ulaştı. Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası’nı ilk olarak 1976-1977 sezonunda kazandı. Bordo-mavililer, 1977-78, 1983-84, 1991-92, 1994-95, 2002-03, 2003-04, 2009-10 ve son olarak 2019-20 sezonunda kupa sevinci yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vsvssvsv
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu Sahasında 3-1 Galip

Karabük İdmanyurdu Spor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda ağırladığı Artvin Hopaspor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçerken, 29. dakikada Barış Sungur’un golüyle Karabük İdmanyurdu skorda eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 61. dakikada Kaan Erdoğan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin uzatma dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Erdoğan, 90+2. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Karabük İdmanyurdu Spor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak taraftarını sevince boğdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin