Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor’da Fountas siftah yaptı

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 20 haftada Trabzonspor’da 13 oyuncu golle tanıştı. Milli takım kampında bulunan Paul Onuachu 9 golle takımın en golcü futbolcusu olurken, Yunan oyuncu Fountas ise bordo-mavili formayla siftahı Antalyaspor karşısında yaptı.
Trendyol Süper Lig’de bu sezon oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Trabzonspor, 3. sırada yer alıyor. Attığı 35 golle karşılık kalesinde 22 gol gören bordo-mavililerde, 13 oyuncu golle tanıştı.
Takımın en golcü futbolcusu 9 golle Paul Onuachu olurken, bu oyuncuyu 4 golle Bakasetas ve Trezeguet takip etti. Visca’nın 3 golü bulunurken, Bardhi, Benkovic, Enis Destan ve Pepe de 2’şer gol attı. Denswill, Berat Özdemir, Göktan Gürpüz, Mendy ve Fountas’ın 1’er golü var.

Fountas siftah yaptı
Trabzonspor’un Yunan oyuncusu Fountas, bordo-mavili forma altında siftah yaptı. Hücum hattında önemli isimlerin yokluğunda formayı giyen ve 3 maçtır 11’de olan Fountas, Antalyaspor karşılaşmasında 1 gole imza attı.

Avcı 12 maçta 25 puan topladı
Trabzonspor, Bjelica döneminde 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan toplamıştı. Avcı’nın takımın başına gelmesiyle bordo-mavililer, oynadığı 12 müsabakada 25 puan aldı ve takımı 3. sıraya taşıdı.

Abdullah Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor
Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon deplasmanda oynadığı maçları kaybetmedi. Karadeniz ekibi, Avcı idaresinde oynadığı 7 dış saha maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti ve 15 puanı hanesine yazdırdı. Karadeniz ekibi, iç sahada ise 10 puan kazandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Amasra’daki patlamada ölen madenciler unutulmadı

Bartın’ın Amasra ilçesinde TTK’ya ilişkin maden cağında 3 yıl evvel meydana gelen grizu patlamasında hayatını kaybeden 43 madenci için Kur’an-ı Kerim okunarak dualar edildi.
Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Kurumuna ilişkin maden ocağında 14 Ekim 2022 tarihinde meydana gelen faciada hayatını kaybeden 43 madenci için patlamanın yaşandığı ocak başında anma programı düzenlendi. Madencilerin yer altındaki ocaklara nakledildikleri servis kuyusunun önünde gerçekleşen anma merasimi Bartın Valisi Nurtaç Arslan, Ak Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Akkaya, Amasra Belediye Lider Vekili İslam Nuri Çil, askeri erkan, vilayet ve Amasra ilçe protokolü, sendikacılar ve madenciler katıldı.
Grizu patlamasında hayatını kaybeden personellerin isimlerinin yer aldığı madenci anıtı önündeki yere sıralanan baretlere karanfil bırakıldı. Program, ölen madenciler anısına Kur’an-ı Kerim okunup, dualar edildi. Bartın Valisi Nurtaç Arslan, mesaileri öncesinde anma programına katılan maden personelleri ile sohbet etti. O gün yaşananları madencilerin ağızlarından tekrar dinleyen Vali Arslan, "3 yıl evvel büyük bir acı yaşadık. Tekrar yaşamamak için, biz devlet olarak gereken önlemleri alıyoruz, almaya da devam edeceğiz. Sizler de alınması gereken ferdi önlemleri alın, iş güvenliği kurallarına kesinlikle riayet edin. Sağlıklı bir halde maden ocaklarına girin ve çıkın" diye konuştu.
Madenciler, facia gününü tekrar hatırlayarak, duygusal anlar yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin