Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2024 00:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor’da Fountas siftah yaptı

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 20 haftada Trabzonspor’da 13 oyuncu golle tanıştı. Milli takım kampında bulunan Paul Onuachu 9 golle takımın en golcü futbolcusu olurken, Yunan oyuncu Fountas ise bordo-mavili formayla siftahı Antalyaspor karşısında yaptı.
Trendyol Süper Lig’de bu sezon oynadığı 20 maçta 11 galibiyet, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Trabzonspor, 3. sırada yer alıyor. Attığı 35 golle karşılık kalesinde 22 gol gören bordo-mavililerde, 13 oyuncu golle tanıştı.
Takımın en golcü futbolcusu 9 golle Paul Onuachu olurken, bu oyuncuyu 4 golle Bakasetas ve Trezeguet takip etti. Visca’nın 3 golü bulunurken, Bardhi, Benkovic, Enis Destan ve Pepe de 2’şer gol attı. Denswill, Berat Özdemir, Göktan Gürpüz, Mendy ve Fountas’ın 1’er golü var.

Fountas siftah yaptı
Trabzonspor’un Yunan oyuncusu Fountas, bordo-mavili forma altında siftah yaptı. Hücum hattında önemli isimlerin yokluğunda formayı giyen ve 3 maçtır 11’de olan Fountas, Antalyaspor karşılaşmasında 1 gole imza attı.

Avcı 12 maçta 25 puan topladı
Trabzonspor, Bjelica döneminde 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet alarak 12 puan toplamıştı. Avcı’nın takımın başına gelmesiyle bordo-mavililer, oynadığı 12 müsabakada 25 puan aldı ve takımı 3. sıraya taşıdı.

Abdullah Avcı ile deplasmanda kaybetmiyor
Trabzonspor, Abdullah Avcı yönetiminde bu sezon deplasmanda oynadığı maçları kaybetmedi. Karadeniz ekibi, Avcı idaresinde oynadığı 7 dış saha maçında 4 galibiyet, 3 beraberlik elde etti ve 15 puanı hanesine yazdırdı. Karadeniz ekibi, iç sahada ise 10 puan kazandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Temmuz, 2025 04:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Elektrikli bisiklet ile motosiklet çarpıştı: 1 ağır yaralı

Düzce’de meydana gelen kazada motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde 3 kişinin bulunduğu elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek, başını kaldırıma çarpan şoför ağır yaralandı.
Kaza, 00.30 sıralarında Çay Mahallesi Ela Bahriye Oral Bulvarı bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran Aydınpınar Caddesi istikametine gitmekte olan E.K yönetimindeki 54 AIA 343 plakalı motosiklet, kaldırımdan inerek yolun karşısına geçmeye çalışan ve üzerinde eşi ile çocuğu bulunan E.B yönetimindeki elektrikli bisiklete çarptı. Kazada çarpmanın tesiri ile motosikletten düşerek başını kaldırıma çarpan E.K ağır yaralandı. Yaralı E.K. Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Elektrikli bisiklette bulunan 3 kişi ise 112 acil sıhhat gruplarının yaptıkları denetimlerin akabinde hastaneye gitmek istemedikleri için ambulanstan indirildiler. Kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin