blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Ekim, 2024 16:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor’da, Fenerbahçe maçı öncesi derin sessizlik hakim

Trabzonspor’da, Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde sessiz ve gergin bir bekleyiş hakim. Zorlu müsabaka öncesi Teknik Direktör Şenol Güneş’in alacağı kararlar merakla bekleniyor.
Trendyol Süper Lig’in 10. haftasında deplasmanda 10 kişi kalan rakibi Göztepe karşısında 2-1’lik yenilgiyle sahadan ayrılan Trabzonspor’da, Fenerbahçe maçı öncesi derin bir sessizlik yaşanıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, mağlubiyet sonrası, ’Kararlar alacağız’ demesinin ardından gözler tecrübeli çalıştırıcıya çevrildi. Morallerin bozuk olduğu bordo-mavili kulüpte, yönetim kurulu ise Güneş’in alacağı kararlar üzerine hareket edecek.

Radikal karalar kapıda
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, göreve gelişinin ardından yaptığı çalışmaların karşılığını alamamanın da moral bozukluğunu yaşıyor. Beklenen çıkışı gösteremeyen Karadeniz ekibinde, Fenerbahçe öncesi radikal kararlar alınması bekleniyor. Güneş, zorlu süreçte takımın birliğini canlandırmayı hedefliyor.

Güneş, Fenerbahçe karşısına diri bir Trabzonspor çıkarmayı hedefliyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, bir yandan takım içinde yaşanan sorunlara çözüm bulmaya çalışırken, bir yandan ise Fenerbahçe karşısına diri bir takım çıkarmak için çalışacak. Tecrübeli çalıştırıcı, takımın moralini ve motivasyonunu artırmak için oyuncularla bireysel görüşmeler yapacak, Fenerbahçe derbisine odaklanılmasını isteyerek, oyuncuların bireysel performanslarına yönelik yol haritası sunacak. Camianın beklentilerini oyuncularına tekrar anlatacak olan Güneş, sorumluluktan kaçmamalarını isteyecek.

Revizyon olacak
Bordo-mavili teknik adam, Fenerbahçe maçı öncesinde revizyona gidecek. 72 yaşındaki teknik direktör, oyuncuları performanslarını artırmaları için teşvik edecek. Performansı düşük veya disiplinsiz davranışlar gösteren oyuncuları bekleterek cezalandırmayı düşünen Güneş, sahaya çıkacak futbolcusunu Trabzonspor’un formasını hak ettiğine inandırarak en iyi performansı almaya çalışacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Ocak, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Park halindeki otomobil alev alev yandı

Düzce’de bir evin yanında park halinde bırakılan otomobil alev alev yandı.
Düzce’nin Hamidiye Mahallesi Eski Akçakoca Yolu üzerinde, bir evin yanında park halinde bulunan 81 AAS 492 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle alevlere teslim oldu. Kısa sürede büyüyen yangın, çevrede paniğe neden oldu. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa süre içerisinde bölgeye ulaşan ekipler, alevler içerisinde kalan otomobile müdahale ederek yangını kontrol altına aldı ve söndürdü. Yangında herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yangının, park halindeki aracın yakınında bulunan eve sıçramadan söndürülmesi muhtemel bir faciayı önledi. Yangının çıkış sebebinin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin