Reklam
Reklam
trabzonsporda fatih tekke donemi resmen basladi 5dKyROOX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Mart, 2025 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da Fatih Tekke dönemi resmen başladı

Trabzonspor’un yeni teknik yönetici Fatih Tekke, bordo-mavili ekipte vazifeye başladığı için çok memnun olduğunu söyledi. Tekke, Avrupa kupalarına katılabilmek için Türkiye Kupası’nı öncelikli amaç gördüğünü de belirtti.

Trabzonspor’un yeni teknik yöneticisi Fatih Tekke için Papara Park’ta imza merasimi düzenlendi. Merasime Kulüp Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş katıldı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, Trabzonspor’a mal olmuş iki isimli birlikte olduklarını belirterek, “Belirli bir vakit içerisinde, birtakım vakitlerde süreçler yaşadık. Artık birlik ve beraberlik içerisinde bir süreç başlayacak. İnşallah herkes için güzel olur kanısı içerisindeyiz. Yeni sayfalar açmak için buradayız. Taraftarımızı memnun etmek istiyoruz” sözlerini kullandı.

Şenol Güneş: “Aldığımız sonuçlar yeni bir periyodu başlatmak zorunda kaldı”

Trabzonspor’da teknik yöneticilik vazifesinden ayrılan ve tekrar kulüp bünyesinde kalarak futbolla ilgilenecek olan Şenol Güneş ise, “6 ay burada birlikte olduk. Çalıştığım arkadaşlara teşekkür ediyorum. Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. 23 oyuncumuz, 4 kalecimiz var. Sıkıntılı oyuncumuz yok. Aldığımız sonuçlar yeni bir periyodu başlatmak zorunda kaldı. Hepimizi üzmüştür ve bir kan değişikliğine gidilmiştir. Trabzonspor grubunda daha evvel oyuncu olarak efsaneleşmiş Fatih Tekke hocamız tekrar teknik yönetici olarak Trabzonspor idaresinin kararı, taraftarın isteği ve bizim desteğimizle, bizden biri olarak misyona gelmiştir. Kendisine muvaffakiyetler diliyorum” cümlelerine yer verdi.

“İstikrasızlık hepimizi üzmüştür”

Bu dönem iki maç üst üste kazanamadıklarını hatırlatan Güneş, “İstikrarsız sonuçlar hepimizi üzmüştür. Yeni bir devir başlıyor. Bu devirde daima takviye, tam dayanak diyoruz. Avrupa kupalarında olmak istedik. Ligde 3-5 içerisinde olmak istiyorduk. Ziraat Türkiye Kupası’nda hala yarıştayız. Umarım dönem sonunda Avrupa kupalarına katılmış, yarışan bir ekip olacak. Yine bir ivme kazanırız diye umuyorum” formunda konuştu.

Fatih Tekke: “Yuvaya döndük”

“Yuvaya döndük” diyerek kelamlarına başlayan Fatih Tekke, “Başkan Ertuğrul Doğan’a, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç’a teşekkür ediyorum. Çok önemli ve süratli bir halde sorumluluk aldılar. Büyüğüm ve hocam, Şenol hocam daima burada yanımızda, ardımızda, başımızda olması çok kıymetli. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Kolay şeyler bana nazaran değil açıkçası. Hepimize güzel uğurlu olsun. İlerleyen periyotlarda daha çok konuşacağız. Yuvada olmanın hislerini çok uykusuz olduğum için şu an yaşayamıyorum. Bir an evvel grupla birlikte idmana çıkmak istiyorum. 1 dakika bile kaybetmek istemiyorum. Yoğunluk ve maksadı olan maçlar var. Düzeltmeye çalışacağımız başlıklar var” diye konuştu.

“Avrupa gayesi kupadan geçiyor”

Tekke, bordo-mavili grubun Avrupa amacı için Türkiye Kupası’na odaklanması gerektiğine dikkat çekerek, “Trabzonspor açısından ligde durum ortada. Trabzonspor’un gaye olarak Avrupa amacı var ve bu da kupadan geçiyor. Kupa bizim için birinci maksat olarak görünüyor. Ligde istediğimiz durumda değiliz. Evvel bir olağanlaşmaya gereksinimimiz var. Öncelikle bizim normalleşmemiz lazım. Sonrasında da kupa bizi maksada taşıyacaktır” açıklamasını yaptı.

Fatih Tekke, son olarak gerçekçi olmaktan vazgeçmeyeceğini de lisana getirerek, “Oyuncularıma da bunu söyleyeceğim, her vakit gerçekçi olacağım. Asla ’mış’ üzere yapmayacağım. Gerçekçi olacak. Trabzonspor’un menfaatleri üzerinde olacak. Yenilirsek ben ve teknik takımım yenilecek. Yenersek de daima birlikte yeneceğiz. Bir an evvel oyuncularla buluşmak istiyorum. 1 dakika bile kaybedemeyiz” değerlendirmesinde bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
amasrada cati yangini evlerindeki cifti vatandaslar kurtardi CMz5x3Wm
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Mayıs, 2026 20:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Amasra’da çatı yangını: Evlerindeki çifti vatandaşlar kurtardı

Bartın’ın Amasra ilçesinde bir evin çatısından çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın esnasında evlerinde bulunan çifti vatandaşlar kurtardı.

Amasra ilçesi Kum Mahallesi’nde 6 katlı bir apartmanın çatısında sebebi henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Olayı gören vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne haber verdi. Alevlerin yükseldiği çatının alt katında yaşayan bir çiftin yardımına ise çevredeki vatandaşlar yetişti. Çifti daireden çıkartan vatandaşlar, yangına müdahale etmeye çalıştı. Çift, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından apartmanın dışına çıkarılırken, yangın ekiplerin müdahalesiyle söndürüldü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin