Trabzonspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısı’nda, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, mali ve idari yönden ibra edildi.
Trabzonspor’da Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olağanüstü seçimli genel kurulda, Ertuğrul Doğan seçime tek listeyle girecek. Bugün yapılan toplantıda Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, mali ve idari yönden ibra edildi.
Genel kurulda 9 bin 906 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.


Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu ibra edildi
Vali Çağatay’dan orman yangını uyarısı
Köy ve Mahalle Muhtarları Hizmet İçi Eğitim Toplantısı, Vali Oktay Çağatay başkanlığında gerçekleştirildi.
3 Nisan Konferans Salonu’ndaki toplantıya Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, İdare ve Denetim Müdürü Engin Eren ile kentteki köy ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantının açılışında konuşan Vali Çağatay, muhtarların vatandaşların talep ve ihtiyaçlarının ilgili kurumlara iletilmesinde kritik rol üstlendiğini vurguladı. Mahalle ve köylerde yürütülen çalışmaların sahadaki yansımalarının büyük önem taşıdığını belirten Çağatay, yerel yönetim birimleri ile merkezi idare arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiğine işaret etti.
Yaz mevsimiyle birlikte orman yangınları açısından hassas bir döneme girildiğini hatırlatan Vali Çağatay, geçtiğimiz yıl afet boyutlarına ulaşan yangınların yaşandığını anımsattı. Bu yıl benzer durumların tekrarlanmaması adına tüm kurumlar, muhtarlar ve vatandaşlarla birlikte büyük bir hassasiyet içinde hareket edeceklerini ifade etti.
Toplantıda ayrıca hizmet içi eğitim başlıkları ele alınırken, mahalle ve köylerde yürütülen çalışmalar ile sahada karşılaşılan ihtiyaç, talep ve önerilere ilişkin muhtarların görüşleri dinlendi.

