Reklam
Reklam
trabzonsporda baskan ertugrul dogan ve yonetim kurulu ibra edildi VRRLSYN2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 20:00 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu ibra edildi

Trabzonspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu Toplantısı’nda, Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, mali ve idari yönden ibra edildi.

Trabzonspor’da Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilen ve yarın yapılacak seçimle tamamlanacak olağanüstü seçimli genel kurulda, Ertuğrul Doğan seçime tek listeyle girecek. Bugün yapılan toplantıda Başkan Ertuğrul Doğan ve yönetim kurulu üyeleri, mali ve idari yönden ibra edildi.

Genel kurulda 9 bin 906 delegenin oy kullanma hakkı bulunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ESBEL
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
11 Haziran, 2026 14:21 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

Eskipazar Belediyespor BAL Ligi’nde Karabük’ü Temsil Edecek

Amatör Futbol Disiplin Kurulu, Karabük amatör futbolunda merakla beklenen kararını açıkladı. Kurul, 10 Mayıs 2026 tarihinde oynanan ve Safranboluspor’un 2-1 kazandığı final maçına ilişkin Eskipazar Belediyespor tarafından yapılan itirazı haklı bularak önemli bir karara imza attı.

Alınan karar doğrultusunda Karabük İl Tertip Komitesi’nin 12 Mayıs 2026 tarih ve 2 sayılı kararı iptal edilirken, Safranboluspor’a Futbol Müsabaka Talimatı’nın 22. maddesinin (ğ) bendi gereğince 3-0 hükmen mağlubiyet cezası verildi.

Bu kararın ardından Eskipazar Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Karabük’ü temsil etme hakkını resmen kazandı.

Öte yandan, Safranboluspor’un karara karşı Tahkim Kurulu’na başvurmasının beklendiği öğrenildi. Sürecin Tahkim Kurulu’nun vereceği nihai kararla netlik kazanması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin