Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 04:52 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da 5. Şenol Güneş dönemi

Trabzonspor’da Abdullah Avcı’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu artık Şenol Güneş’e emanet. Bordo-mavililerde, 5. Güneş dönemi resmen başlıyor.

Avrupa’da ve Trendyol Süper Lig’de beklentilerin gerisinde kalarak iyi bir başlangıç yapamayan Trabzonspor’da, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile yollar ayrılmıştı. Bu ayrılığın ardından Şenol Güneş ile görüşmelere başlayan bordo-mavililer tecrübeli teknik adam ile her konuda anlaşmaya vararak 5. Güneş, dönemi başladı.

72 yaşındaki Şenol Güneş, daha önce 13 Eylül 1988 – 17 Ağustos 1989, 23 Eylül 1993 – 3 Şubat 1997, 17 Ocak 2005 – 26 Eylül 2005 ve 4 Aralık 2009 – 29 Ocak 2013 tarihleri arasında bordo-mavili takımda 4 dönem görev yaptı.

Güneş’in teknik adamlık kariyerindeki en büyük başarıları ise A Milli Futbol Takımı’nın başında 2002 Dünya Kupası’nda elde ettiği 3.’lük olurken Trabzonspor’daki oyunculuk kariyerinde bordo-mavili ekip ile 6 şampiyonluk yaşadı. Beşiktaş ile 2 lig şampiyonluğu yaşarken, Trabzonspor ile 2 Türkiye Kupası ve 2 Süper Kupa elde etti.

Kaleciliği döneminde 3 de Türkiye Kupası kazanan Güneş, Trabzonspor ve A Milli Takım hocalıkları dışında Türkiye’de Boluspor, İstanbulspor, Antalyaspor, Sakaryaspor, Bursaspor, Beşiktaş takımlarını çalıştırdı. Deneyimli teknik adam 2007-2009 yılları arasında ise Güney Kore’nin FC Seoul takımında görev yaptı.

Trabzonspor, Şenol Güneş döneminde 367 maçta 211 galibiyet, 80 beraberlik ve 76 mağlubiyet elde etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda hortum koyu savas alanina cevirdi bigRptic
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da hortum köyü savaş alanına çevirdi

Çorum’un Sungurlu ilçesinde meydana gelen hortum sebebiyle köydeki çok sayıda evin çatısı ve duvarları hasar gördü.

Edinilen bilgiye göre, Sungurlu ilçesi Oyaca köyünde meydana gelen hortum sebebiyle köydeki çok sayıda evin çatı ve duvarları yıkıldı, ağaçlar devrildi. 2 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Köye AFAD, jandarma, sağlık ve Sungurlu Belediyesi itfaiye ekipleri sevk edildi.

Hortum anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin