Trabzonspor’da 2. Abdullah Avcı dönemi - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Ekim, 2023 00:48 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’da 2. Abdullah Avcı dönemi

Teknik Direktör Nenad Bjelica ile yolların ayrılmasının ardından Trabzonspor’da 2. Abdullah Avcı dönemi başlıyor.

Trabzonspor’un başına 10 Kasım 2020 tarihinde gelen ve 8 Mart 2023’de ayrılık yaşayan Abdullah Avcı, yeniden bordo-mavilileri çalıştıracak. 2. kez Karadeniz ekibinin başına geçmeye hazırlanan Avcı, bordo-mavili takımda 2021-2022 sezonunda şampiyonluk yaşamıştı. Abdullah Avcı ayrıca 2020-2021 ve 2022-23 sezonlarında ise TFF Süper Kupa zaferleri elde etmişti.

Trabzonspor’un başında 848 gün kalan Abdullah Avcı, 116 maçta; 65 galibiyet, 22 mağlubiyet ve 29 beraberlik alarak maç başına 1.93 puan ortalaması yakalamıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
gq3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
05 Nisan, 2026 13:08 tarihinde yayınlandı
0
0

Değirmenci’den Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Teşekkür

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Karabük KARDEMİR’e ilişkin verdiği destek mesajlarına yönelik olarak Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci açıklamalarda bulundu.

Değirmenci; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız, kıymetli dostum Sayın Alparslan Bayraktar’ın KARDEMİR ziyareti vesilesiyle yapmış olduğu açıklamalar malumun ilanı olmuştur” dedi.

Genel Başkan Değirmenci, “Biz, Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR gibi ülke ekonomisine ve istihdamına ciddi katkılar sunan bir fabrikanın yükselişine bugüne kadar verdiği katkı ve destekleri yakından görüyor ve biliyorduk. İstihdamın artırılmasına, üretimle birlikte ihracatın artırılıp ithalatın azalması noktasında tıpkı Türkiye’nin dört bir yanındaki binlerce işletmede olduğu gibi KARDEMİR’in de önünü açtığını da biliyoruz. Bundan sonraki süreçte de Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR’in bu doğrultuda ülkemizin gözbebeği olmaya devam etmesi için büyük bir inançla destek vermeyi sürdüreceğine de yürekten inanıyoruz.” ifadelerini kullandı.
Değirmenci açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Cumhurbaşkanımızın KARDEMİR’e yönelik bu kıymetli açıklamaları ufkumuzu açmakta, emekçiler olarak heyecanımızı artırmaktadır. İnanıyorum ki, Türkiye’nin ikinci yüzyılında ülkemizin yükselişi ve kalkınması, artan üretim vesilesiyle olacaktır ve KARDEMİR ve emekçileri bu kutlu hedefe çok büyük katkılar sunacaktır. Biz de Özçelik-İş Sendikası ve emekçiler olarak, Cumhurbaşkanımızın yatırım, istihdam, üretim ve ihracat odaklı hedefine sahip çıkıyor ve bu vesileyle ülkemizin ve milletimizin hizmetkarı olmaya devam ediyoruz. Bu çerçevede KARDEMİR’e ve KARDEMİR emekçisine vermiş olduğu değer ve destekler için Sayın Cumhurbaşkanımıza bir kez daha teşekkür ediyor, emekçiler olarak biz de Cumhurbaşkanımıza sevgi ve muhabbetimiz sunarken, geçmişte KARDEMİR’de birlikte çalıştığımız, sevgili dostumuz Enerji Bakanımız Alparslan Bayraktar’ın, Cumhurbaşkanımızın bu kıymetli mesajları vermesine vesile olduğu için kendisine teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin