Trabzonspor’da 11 oyuncu golle tanıştı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor’da 11 oyuncu golle tanıştı

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 13 haftada Trabzonspor’da 11 oyuncu golle tanıştı. Paul Onuachu 7 golle takımın en golcü oyuncusu olurken, Trezeguet ise 156 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig’de bu sezon oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, ligde 5. sırada yer aldı. Takımın en golcü oyuncusu 7 golle Paul Onuachu olurken bu oyuncuyu ise 3 golle Bakasetas takip etti. Bardhi, Edin Visca, Enis Destan ve Pepe 2’şer gol atarken, Denswill, Benkoviç, Trezeguet, Berat Özdemir ve Göktan Gürpüz 1’er gol kaydetti.

Trezeguet’den 156 gün sonra gol

Trabzonspor’un Mısırlı oyuncusu Trezeguet, milli takımın ardından bordo-mavili takımla da bu sezon ilk golüne imza attı. Sivasspor müsabakasında takımı adına 3. golü atan Mısırlı oyuncu bu golle birlikte siftah yapmış oldu. Bordo-mavili takımla son golünü 3 Haziran 2023’te Alanyaspor maçında atan Trezeguet, 156 günlük aradan sonra golle tanıştı.

Kalesinde en çok isabetli şut gördüğü maç

Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynadığı Sivasspor maçında ise kalesinde en çok şut gördüğü müsabakayı yaşadı. Söz konusu maçta rakip 17 kez kaleyi yoklarken, bu şutların 9’u kaleyi tuttu, iki şut ise golle sonuçlandı. İsabetli şutta Sivasspor yüzde 52.9’luk başarı yakalarken, Trabzonspor ise yüzde 38.5’de kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda kayaliklardan dusen sahis yaralandi liD5lS4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Samsun’da kayalıklardan düşen şahıs yaralandı

Samsun’un Atakum ilçesinde kayalıklardan düşerek yaralanan şahıs, ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Atakum ilçesinde kayalıklardan düşen vatandaşı gören çevredeki vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine AFAD, jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler tarafından yürütülen koordineli ve titiz çalışma sonucu bulunduğu yerden çıkartılan vatandaş, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin