Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Aralık, 2023 08:36 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor’da 11 oyuncu golle tanıştı

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 13 haftada Trabzonspor’da 11 oyuncu golle tanıştı. Paul Onuachu 7 golle takımın en golcü oyuncusu olurken, Trezeguet ise 156 gün sonra gol sevinci yaşadı.

Trendyol Süper Lig’de bu sezon oynadığı 13 maçta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan Trabzonspor, ligde 5. sırada yer aldı. Takımın en golcü oyuncusu 7 golle Paul Onuachu olurken bu oyuncuyu ise 3 golle Bakasetas takip etti. Bardhi, Edin Visca, Enis Destan ve Pepe 2’şer gol atarken, Denswill, Benkoviç, Trezeguet, Berat Özdemir ve Göktan Gürpüz 1’er gol kaydetti.

Trezeguet’den 156 gün sonra gol

Trabzonspor’un Mısırlı oyuncusu Trezeguet, milli takımın ardından bordo-mavili takımla da bu sezon ilk golüne imza attı. Sivasspor müsabakasında takımı adına 3. golü atan Mısırlı oyuncu bu golle birlikte siftah yapmış oldu. Bordo-mavili takımla son golünü 3 Haziran 2023’te Alanyaspor maçında atan Trezeguet, 156 günlük aradan sonra golle tanıştı.

Kalesinde en çok isabetli şut gördüğü maç

Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda oynadığı Sivasspor maçında ise kalesinde en çok şut gördüğü müsabakayı yaşadı. Söz konusu maçta rakip 17 kez kaleyi yoklarken, bu şutların 9’u kaleyi tuttu, iki şut ise golle sonuçlandı. İsabetli şutta Sivasspor yüzde 52.9’luk başarı yakalarken, Trabzonspor ise yüzde 38.5’de kaldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin