Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Eylül, 2024 16:37 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, yabancılar futbolcularından beklediğini alamadı

Trabzonspor, bu sezon kadrosuna bulunan yabancı futbolculardan beklediği verimi alamadı. Bordo-mavililer, Süper LigWde oynadığı 5 maçta sadece 3 gol attı. Söz konusu goller ise Denswill, Okay Yokuşlu ve Umut Bozok’dan geldi.

Trabzonspor, son dönemde yabancı oyuncularından beklediği performansı alamadı. Özellikle bu sezon transfer edilen bazı oyuncular, beklentileri altında kaldı ve takıma yeterince katkı sağlayamadı. Gol yollarında istenilen etkinlik sağlanamazken, bazı oyuncuların sakatlıkları ve uyum sorunları yaşaması takımın çalışmasını da yansıdı. Böylece son haftalarda üst üste gelen beraberliklerle yaşanan puan kayıplarında yabancı oyuncuların beklenen katkıyı verememesi de önemli bir faktör olarak öne çıktı.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in de bu durumu değerlendirmeye alarak takım içinde bazı değişimlere gitmesi bekleniyor

5 haftada 1 gole katkı yaptılar

Trendyol Süper Lig’de geride kalan 6 haftada oynadığı 5 müsabakada Trabzonspor, ağları 3 kez sarstı. Söz konusu gollerin sadece 1’i yabancı oyuncudan geldi. Diğer 2 golü ise Okay Yokuşlu ile Umut Bozok kaydetti.

En çok formayı Denswill ve Malheiro giydi

Trabzonspor’da en çok forma giyen oyuncular ise Denswill ve Pedro Malheiro oldu. İki oyuncu ligde oynanan 5 maçın tamamında forma giydi. Bu iki futbolcuyu 405 dakika ile Mendy takip etti.

Draguş 337 dakika, Bardhi 191 dakika, Lundstram 190 dakika, Orsic 177 dakika, Savic 149 dakika, Barisic 104 dakika, Visca 103 dakika, takıma transferin son günlerinde katılan Banza 170 dakika, Nwakaeme 150 dakika ve Muhammed Cham 101 dakika sahada kaldı.

Bordo-mavililerde Bategov ise henüz forma giyemedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak adliyesinde futbol turnuvasi finalistleri belli oldu xxNKR53g
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 12:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak Adliyesinde futbol turnuvası finalistleri belli oldu

Adalet Bakanlığına bağlı kurumlar arasında Zonguldak’ta düzenlenen futbol turnuvasında yarı finaller sona erdi ve finale yükselen takımlar netlik kazandı.

Zonguldak’ta bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen Adalet Bakanlığı kurumlar arası futbol turnuvasında finale yükselen ekipler belirlendi. Fener Stadı’nda oynanan zorlu karşılaşmaların ardından 10 takımla başlayan organizasyon, önümüzdeki hafta yapılacak final müsabakasıyla noktalanacak.

Zonguldak Adliyesi ve Zonguldak Cezaevi finalde karşılaşacak

Yarı finalin ilk mücadelesinde turnuvanın favorisi olarak gösterilen namağlup Alaplı Adliyesi, Zonguldak Cezaevi ile karşılaştı. İlk yarıda kalesinde gördüğü tek gole karşılık veremeyen Alaplı Adliyesi, sahadan 1-0 mağlup ayrılarak turnuvaya veda etti. Bu sonuçla Zonguldak Cezaevi adını finale yazdırdı. Günün diğer maçında ise Zonguldak Adliyesi, Devrek Açık Cezaevi karşısında üstün bir oyun sergiledi. Rakip fileleri 3 kez sarsan Zonguldak Adliyesi, 3-0’lık skorla final biletini almayı başardı.

Büyük heyecana sahne olan turnuvanın finalinde Zonguldak Adliyesi ile Zonguldak Cezaevi kupa için sahaya çıkacak. Şampiyonluk maçının tarihi önümüzdeki günlerde kesinleşecek. Dev mücadelenin Kemal Köksal Stadyumu’nda oynanması planlanıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin