UEFA Gençlik Ligi yarı final maçında Trabzonspor U19, Avusturya’nın Salzburg kadrosunu 2-1 mağlup ederek finale yükseldi.
UEFA Gençlik Ligi yarı final maçında Trabzonspor ile Salzburg İsviçre’nin Nyon kentinde yer alan Colovray Stadyumu’nda karşı karşıya geldi. Avusturya grubu birinci yarıda bir penaltı atışından yararlanamazken, bordo-mavililer çabadan 2-1 galip ayrıldı. Trabzonspor’un gollerini Yiğit Kemal Turan ve Boran Başkan’ın atarken, rakip grubun tek sayısı ise John Mellberg’den geldi.
Adını finale yazdıran Trabzonspor, AZ Alkmaar – Barcelona maçının galibiyle şampiyonluk maçına çıkacak.


0
Trabzonspor U19, UEFA Gençlik Ligi’nde finale yükseldi
0
Karabük’te araçtaki 2 kişiyi böyle darbettiler
Karabük’te bir grup tarafından araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Olay, 100. Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, henüz bilinmeyen nedenle bir grup ile araçta bulunan kişiler arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada araçtaki 2 kişi defalarca kapıları açılarak darbedildi. Çevrede bulunan vatandaşlar kavgayı ayırırken, ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.
Kavgaya karıştığı belirlenen şahıslar polis ekiplerince gözaltına alınırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.
Öte yandan, darp anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

