Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı 10. kez kazanmak istiyor - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
trabzonspor turkiye kupasini 10 kez kazanmak istiyor wX5r4Bmv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2025 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzonspor, Türkiye Kupası’nı 10. kez kazanmak istiyor

Ziraat Türkiye Kupası’nda bugüne kadar 9 sefer memnun sona ulaşan Trabzonspor, bu dönem 10. kere kupayı müzesine götürmenin peşinde. Bordo-mavililerin teknik yöneticisi Fatih Tekke ise teknik adamlık mesleğindeki birinci kupasını kazanmak istiyor.

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası yarı finalinde 24 Nisan Perşembe günü alanında oynayacağı Göztepe’yi mağlup ederek tarihindeki 17. finaline yükselmeyi hedefliyor. 1974-1975 döneminde Üstün Lig’e yükseldiği birinci yılında Türkiye Kupası’nda finale çıkan Karadeniz grubu, bugüne kadar 16 finalin 9’unda memnun sona ulaştı.

İlk kupasını 1976-1977 döneminde Beşiktaş’ı mağlup ederek kazanan bordo-mavililer; 1977-1978’de Adana Demirspor, 1983-1984’te Beşiktaş, 1991-1992’de Bursaspor, 1994-1995’te Galatasaray, 2002-2003 ve 2003-2004’te Gençlerbirliği, 2009-2010’da Fenerbahçe, 2019-2020’de ise Alanyaspor karşısında kupayı müzesine götürdü.

Geçtiğimiz dönem finalde Beşiktaş ile Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşan Trabzonspor, çabadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Fatih Tekke birinci kupasına uzanmak istiyor

Futbolculuk mesleğinde UEFA Kupası, UEFA Üstün Kupa, Rusya Premier Lig şampiyonluğu, Rusya Kupası, Türkiye Kupası ve TFF Harika Kupa üzere birçok değerli muvaffakiyete imza atan Fatih Tekke, bu defa teknik yönetici olarak kupa hedefliyor. Yarı finalde Göztepe pürüzünü aşarak finale yükselmek isteyen Tekke, teknik adamlık mesleğindeki birinci kupasına bir adım daha yaklaşmak istiyor.

Futbolculuk devrinde Trabzonspor formasıyla Ziraat Türkiye Kupası’nı 3 sefer kazanmanın sevincini yaşayan Tekke, birebir başarıyı teknik adam kimliğiyle yaşamanın peşinde.

Fatih Tekke’nin vazifeye gelişiyle birlikte Trabzonspor’da başlayan çıkışın, Ziraat Türkiye Kupası’nda da sürmesi bekleniyor. Bordo-mavili grubun başında kısa müddette tesirini hissettiren genç teknik adam, bu dönem kupaya uzanarak hem kadrosu hem de mesleği ismine yeni bir periyoda imza atmayı amaçlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda daglik alanda ucurumdan dusen genc icin ekipler seferber oldu X2zJSyiv
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dağlık alanda uçurumdan düşen genç için ekipler seferber oldu

Kastamonu’nun Küre ilçesinde dağlık alanda dolaştığı sırada dengesini kaybederek uçuruma düşen genç için ekipler seferber oldu. 30 metrelik uçuruma düşen genç, ekiplerin çalışmasıyla güçlükle düştüğü yerden kurtarıldı.

Edinilen bilgiye göre, Küre ilçesine bağlı Karadonu Köyü sınırlarında bulunan Doğanlar Kalesi mevkiinde dağlık alanda gezen 22 yaşındaki A.T.C., dengesini kaybederek uçuruma düştü. Yaklaşık 30 metre yuvarlanarak düştüğü yerde kayalıklara sıkışan A.T.C. için yakınları, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak yardım istedi. İhbar üzerine harekete geçen İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye, Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ve sağlık ekipleri sevk edildi. Bölgeye ulaşan ekipler, yaralı gence ulaşmak için çalışma başlattı. Zorlu arazi şartlarına rağmen ekipler, güçlükle yaralı gence ulaştı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, ekiplerin müşterek çalışması sonucu sedyeye alınarak güçlükle uçurumdan çıkartılabildi. Ambulansın beklediği noktaya kadar getirilen genç, ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bizi sosyal medyadan takip edin