Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Kasım, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 2dk
Yorum Sayısı: 1

Trabzonspor, taraftarı Fenerbahçe maçında takımını tribünde desteklemek istiyor

Trabzonspor Rota Akçabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervenoğlu, Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan müsabakalarda taraftar kısıtlamasının kalkması için tüm futbol paydaşlarından destek beklediklerini belirterek Kadıköy’de takımlarını tribünden desteklemek istediklerini söyledi.
Süper Lig’in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak karşılaşmayı bordo-mavili taraftarlar tribünden izleyerek takımlarına destek olmak istiyor.
İki takım arasında süre gelen taraftar kısıtlamasının artık kalkması gerektiğini belirten Trabzonspor Rota Akçaabatlılar Taraftar Derneği Başkanı Bilal Pervanoğlu, "2010-2011 şampiyonu Trabzonspordur bunun sorumlusu veya suçlusu Fenerbahçe taraftarı değildir. Fenerbahçe’yi yönetenlerdir. Kulüpler Birliği var. Bütün kulüp başkanları bir masanın etrafında toplanıyor ve konuşuyorlar. Taraftarlar neden bir masanın etrafında toplanamasın ki ? Bu zor değil. En kısa zamanda Türkiye de taraftarlar birliğinin kurulması lazım bununla alakalı bizde kendi içimiz de çalışmalar yapıyoruz ama biz biryere kadar gidebiliriz. Bu konuda futbol paydaşlarının bize destek olması gerekiyor" dedi.

"Bir arada maç izlediğimiz günler unutuldu"
"Birlik ve beraberliği sağlanması için illa olumsuz bir durumunmu yaşanması gerekiyor"diyen Pervanoğlu, "Büyük deprem felaketinden sonra biz bütün renklere gönül vermiş taraftarları stadımız da misafir ettik. Kendi takımlarının formalarıyla maç izlediler. Biz kendi stadımızda Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş takımların bayrağını dalgalandırdık, hiçbir olumsuz durum yaşanmadı. Trabzonspor’a yakışır bir şekilde tüm futbol camiasına bir mesaj verdik. Görüyoruz ki herşey normale dönünce her şeyde unutuldu" ifadelerini kullandı.

"Kısıtlamalar devam ettiği sürece zararı Türk futbolu görecek"
Pervanoğlu, kısıtlamalar devam ettiği sürece zararı Türk futbolunun göreceğini belirterek "Kısıtlamalarla birlik sağlanamaz aksine daha çok taraf olurlar daha çok öfkelenirler ve daha çok kavgaya neden olunur. Bu durumdan hiçbirimiz memnun değiliz. Kısıtlamalar devam ettiği sürece barış hiçbir zaman sağlanamaz küskünlükler bitmez. Türk futboluna fayda sağlamaz tam aksine zarar verir ve veriyorda stadyumlarımızda seyirci sayısı düştü. Sorumluluk hepimizindir farklı renklere gönül versekde ortak noktamız Türkiye’dir. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor kötü günde değil iyi günde de birlik beraberlik sağlanması gerekiyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan futbolun içinden geliyor. Gençlik ve Spor Bakanımıza ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanımız bu isteğimize kulak vermesini bekliyoruz. Bu sorunu kökünden bitirsinler artık" diye konuştu.

"Fenerbahçeliler Trabzon’a Trabzonsporlular Kadıköy’e gitsin"
Futbolun taraftarla güzel olduğunu belirten Pervanoğlu, "Fenerbahçeliler Trabzon’a gelsin Trabzonsporlular Kadıköy’e gitsin. Futbol taraftarla güzel futbol boş tribünlere değil dolu tribünlere karşı oynanınca güzel pandemi döneminde bunu tecrübe ettik. Deplasman kısıtlamasının kaldırılmasını talep ediyoruz. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanacak olan karşılaşmayı tribününde izleyerek takımımızın yanında olmak istiyoruz. Bu bizim hakkımızdır" şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Mayıs, 2025 12:22 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Samsun’da iç sularda av yasağına sıkı denetim

Samsun Vilayet Tarım ve Orman Müdürü İbrahim Sağlam, iç sularda su eserlerinin korunması ve sürdürülebilirliğin sağlanması maksadıyla yürütülen av yasağı kapsamında yapılan kontrollerin aralıksız sürdüğünü, bugüne kadar 75 başka kontrol gerçekleştirildiğini ve mevzuata muhalif hareket eden 9 bireye idari para cezası uygulandığını açıkladı.
1 Nisan prestijiyle başlayan ve 30 Haziran’a kadar sürecek olan sazangiller av yasağı kapsamında, Samsun genelindeki iç sularda ağır kontroller yapılıyor. Vilayet Müdürü Sağlam, "Su ürünleri kaynaklarımızın korunması, devamlılığının sağlanması ve biyoçeşitliliğin gelecek kuşaklara aktarılması gayesiyle yürüttüğümüz kontroller aralıksız devam ediyor. 1 Nisan – 5 Mayıs 2025 tarihleri ortasında vilayet genelinde toplam 75 kontrol gerçekleştirdik. Bu kapsamda, yasa dışı avcılık yaptığı belirlenen 9 bireye idari para cezası uyguladık" dedi.

Yasak av araçlarına el konuldu
Yapılan kontrollerde çok sayıda yasa dışı av aracının da ele geçirildiğini belirten Sağlam, "Ayvacık Hasan Uğurlu ve Suat Uğurlu Baraj Gölleri, Vezirköprü Altınkaya ve Susuz Baraj Gölleri, Bafra Derbent Baraj Gölü ile öbür doğal balık göllerinde yaptığımız kontrollerde yaklaşık 2 bin metre uzunluğunda kaçak misina ve ip ağ, 1 adet zıpkın ve 2 adet tırıvırı ele geçirildi. Bu materyallere el konularak gerekli süreçler yapılmıştır" diye konuştu.

"Vatandaşlarımızı hassas olmaya davet ediyoruz"
İl Müdürü Sağlam, yasa dışı avcılıkla uğraşın yalnızca kurumlar tarafından değil, vatandaşların da dayanağıyla daha tesirli yürütülebileceğini vurguladı. Sağlam, "Tüm vatandaşlarımızı kanun ve kurallara uymaya, kaçak avcılıkla uğraşta hassas olmaya davet ediyorum. Su eserleri kaynaklarımızın sürdürülebilirliği hepimizin ortak sorumluluğudur" tabirlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.