Reklam
Reklam
trabzonspor senol gunes ile yollarini ayirdi JOipwRXz
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mart, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
0

Trabzonspor, Şenol Güneş ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, Teknik Yönetici Şenol Güneş ile yollarını ayırdı.

Trabzonspor’da Şenol Güneş devri sona erdi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, “Sezon başında Şenol Güneş ile sırf teknik yönetici olarak değil; birebir vakitte kendisinin deneyimlerinden istifade ederek geleceğin Trabzonspor’unu inşa etmek ismine planlama yaptık. Program kapsamında Güneş’in tesisler ve yatırımlardan da sorumlu olacağı, âlâ bir kurumsal yapıyı kurabilme maksadıyla misyona başladık. Maalesef ligde dilek etmediğimiz sonuçlar aldık. Ve geldiğimiz nokta prestijiyle teknik yöneticilik makamında bir kan değişikliğine gitme muhtaçlığı ortaya çıktı. Yeni teknik yöneticinin belirlenmesi için arayışlara vakit kaybetmeden başladık. Tüm süreci şeffaf formda kamuoyuyla paylaşacağız. Trabzonspor topluluğuna ve büyük taraftarımıza hürmetle duyurulur” denildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kelkit cayi tasti agaclik alan nehre donustu seralar sular altinda kaldi Uar9EeBi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Kelkit çayı taştı, ağaçlık alan nehre dönüştü, seralar sular altında kaldı

Tokat’ın Niksar ilçesinde debisi yükselen Kelkit Çayı’nın yön değiştirmesi sonucu yolun bir kısmı nehre kayarken ağaçlar suya kapıldı. Erbaa ilçesinde ise bazı seralar sular altında kaldı.

Son günlerde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Kelkit çayı, Niksar ilçesine bağlı Kumçiftlik Mahallesi’nde taşkın tehlikesini beraberinde getirdi. Suyun yön değiştirmesiyle birlikte çay kenarında bulunan yolda çökmeler oldu. Kıyıda bulunan ağaçlar ise köklerinden sökülerek suya kapıldı. Bölgedeki çökme ve ağaçların sürüklenme anı vatandaşlar tarafından cep telefonu ile kaydedildi.

Mahalle sakinlerinden Erhan Şahin, gece boyunca bölgede nöbet tuttuklarını belirterek; “Burada ikamet ediyorum. Sabaha kadar burada nöbet bekledim. Dört ağaç birden kayarak ırmağa aktı gitti” dedi.

Öte yandan, Tokat’ın Erbaa ilçesinde de taşkından tarım alanları etkilendi. İlçedeki bazı seraların su altında kaldığı öğrenilirken, ekiplerin bölgede inceleme ve hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin