blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, Oleksandr Zubkov ile anlaştı

Trabzonspor, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk kulübünden transfer ettiği Oleksandr Zubkov ile 4.5 yıllık muahedeye vardı.
Trabzonspor orta transfer periyodunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda takımını Oleksandr Zubkov ile güçlendirdi. Bordo-mavililer, fesh bedeli olarak Ukrayna kulübüne 6 milyon Euro ödeyecek. Karadeniz takımı bu sayısı ise 6 taksit halinde ödeyecek. Karadeniz takımı 2024-2025 döneminin geri kalan kısmı için 725 bin Euro, sonraki dönemler içen ise 1 Milyon 450 bin Euro ödeme yapacak.

İmza merasimi düzenlendi
Trabzonspor, Oleksandr Zubkov için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza merasimi düzenlendi. İmza merasiminde konuşan Asbaşkan Zeyyat Kafkas, "Ara transfer devrinde meslekli ve kaliteli bir oyuncuyu daha takımımıza kattık. Scout grubumuzun olumlu raporu ve hocamızın onayı sonrasında Zubkov ile kontrat imzalıyoruz. Bu transferin gerçekleşmesinde Zubkov’un burada oynama dileğinin büyük rol oynadığını belirtmek isteriz. Kendisine bu tavrı için teşekkür ediyoruz. Başarılı mesleğine Trabzonspor’da da birebir halde devam edeceğine ve büyük topluluğumuzun maksatlarına katkı sağlayarak düzgün bir dönem geçireceğine olan inancımız tam" dedi.
Yeni transfer Oleksandr Zubkov ise Trabzonspor’un bir kesimi olmaktan dolayı çok memnun olduğunu lisana getirerek, "Bu transferde emeği geçen ve bu transfer için gayret sarf eden herkese teşekkür ederim. Bu olağanüstü kulübün bir kesimi olduğum için çok memnunum. Trabzonspor için alana çıkmak ve bu harika taraftar için gayret etmek benim için büyük bir onur. Şunun kelamını veriyorum; en güzelini yapmaya çalışmayacağım, en güzelini yapacağım. Başlamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Oleksandr Zubkov, 22 numaralı formayı giyecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Ocak, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Firari FETÖ hükümlüsü yakalandı

Kastamonu’da FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü, polis ekiplerince yakalanarak tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Emniyet Müdürlüğü ve Abana İlçe Emniyet Amirliği ekiplerinin çalışmaları sonucu hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan Z.A.Ş. isimli şahıs yakalandı.
Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Z.A.Ş. tutuklandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin