blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Şubat, 2025 04:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Trabzonspor, Oleksandr Zubkov ile anlaştı

Trabzonspor, Ukrayna’nın Shakhtar Donetsk kulübünden transfer ettiği Oleksandr Zubkov ile 4.5 yıllık muahedeye vardı.
Trabzonspor orta transfer periyodunda çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda takımını Oleksandr Zubkov ile güçlendirdi. Bordo-mavililer, fesh bedeli olarak Ukrayna kulübüne 6 milyon Euro ödeyecek. Karadeniz takımı bu sayısı ise 6 taksit halinde ödeyecek. Karadeniz takımı 2024-2025 döneminin geri kalan kısmı için 725 bin Euro, sonraki dönemler içen ise 1 Milyon 450 bin Euro ödeme yapacak.

İmza merasimi düzenlendi
Trabzonspor, Oleksandr Zubkov için Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde imza merasimi düzenlendi. İmza merasiminde konuşan Asbaşkan Zeyyat Kafkas, "Ara transfer devrinde meslekli ve kaliteli bir oyuncuyu daha takımımıza kattık. Scout grubumuzun olumlu raporu ve hocamızın onayı sonrasında Zubkov ile kontrat imzalıyoruz. Bu transferin gerçekleşmesinde Zubkov’un burada oynama dileğinin büyük rol oynadığını belirtmek isteriz. Kendisine bu tavrı için teşekkür ediyoruz. Başarılı mesleğine Trabzonspor’da da birebir halde devam edeceğine ve büyük topluluğumuzun maksatlarına katkı sağlayarak düzgün bir dönem geçireceğine olan inancımız tam" dedi.
Yeni transfer Oleksandr Zubkov ise Trabzonspor’un bir kesimi olmaktan dolayı çok memnun olduğunu lisana getirerek, "Bu transferde emeği geçen ve bu transfer için gayret sarf eden herkese teşekkür ederim. Bu olağanüstü kulübün bir kesimi olduğum için çok memnunum. Trabzonspor için alana çıkmak ve bu harika taraftar için gayret etmek benim için büyük bir onur. Şunun kelamını veriyorum; en güzelini yapmaya çalışmayacağım, en güzelini yapacağım. Başlamak için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.
Oleksandr Zubkov, 22 numaralı formayı giyecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Ekim, 2025 20:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

Ordu’da yeni gölet

Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler’in hem kuraklığa karşı tedbir almak hem de tarım, hayvancılık ve turizme hizmet etmesi gayesiyle çalışmalarını başlattığı Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sona gelindi. Gölette incelemelerde bulunan Lider Güler, "Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer olacak" dedi.
Ordu Büyükşehir Belediyesi Gölköy ilçesine bağlı Uluvahta Yaylası’nda inşa edilen göleti turizme kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi grupları göl ve etrafında kamelya suramı, ağaçlandırma ve peyzaj çalışmalarına ise aralıksız devam ediyor.
Gölköy Uluvahta Yayla Göleti’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Ordu Büyükşehir Belediye Lideri Dr. Mehmet Hilmi Güler, Uluvahta’ya kazandırılan göletin bölgenin cazibe merkezlerinden bir tanesi olacağını söyledi.

"Gölköy’e yeni bir hoşluk katacak"
Göletin tarımdan turizme çok taraflı bir çalışma olduğunu, mümkün yangınlarda itfaiye ve helikopter için su kaynağı olacağını aktaran Lider Güler, şöyle konuştu:
"19 ilçemizin 19’u da birbirinden hoş. Gölköy Uluvahta’da tam bir tabiat olağanüstüsü. Yayladaki alan daha önce boş bir alandı. Uluvahta Yayla Göleti ile bu alanı çok daha hoş bir alana çevirdik. Burası hem piknik alanı hem şenlik alanı tıpkı vakitte kış şenliklerinde de donması ile adeta bir buz pistine dönüşüyor. Burası Giresun’un, Tokat’ın ve Sivas’ın tercih ettiği bir yer. Münasebetiyle burası artık hem balık tutulan, hoş vakit geçirilebilecek ve dingin su sporları yapılacak bir alan olacak. Etraf düzenlemeleri ile de burası çok daha hoş olacak ve Gölköy’ümüzün hoşluğuna hoşluk katacağız. Bir öteki yandan da mümkün bir yangında helikopterlerin ve itfaiyelerin su almasına imkan sunacağız. Bu manada da çok hoş bir kaynak olacak. Çok taraflı ve çok işlevli bir göleti Ordu’muza kazandırdığımız için memnunuz, güzel olsun."

Bizi sosyal medyadan takip edin