Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Kasım, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Trabzonspor Olağan Seçimli Genel Kurul’u yarın başlayacak

Trabzonspor Olağan Seçimli Genel Kurul’u yarın başlayacak. 30 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilecek seçimli genel kurula mevcut başkan Ertuğrul Doğan, tek listeyle girecek. 2 gün sürecek seçimli genel kurulda 9 bin 906 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor.
Trabzonspor Olağan Seçimli Genel Kurul’u, 30 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Hayri Gür Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek. 30 Kasım Cumartesi 09.00 -16.00 saatleri arasında yapılacak genel kurulun ilk gününde, yoklama ve açılış, genel kurul divan başkanlığının oluşması ve oylanması, gündemin genel kurula sunulması, kulübün ve bağlı şirketlerin sportif faaliyetleri, idari ve mali raporlarının ayrı ayrı okunup görüşülmesi, denetim kurulu raporunun okunması ve görüşülmesi, yönetim kurulunun idari ve mali bakımdan sulh ve ibrasının oylanarak karara bağlanması, kulübün ve bağlı şirketlerin gelecek dönem için hazırlanan konsolide bütçelerinin okunup görüşülmesi ile oylanarak karara bağlanması, bütçe fasılları arasında aktarma yapmak üzere yönetim kuruluna yetki verilmesiyle kongrenin ilk günü son bulacak.

Oy kullanma pazar günü
Kongrenin ikinci gününde ise başkan ve başkan adaylarının konuşması ve kulüp başkanı ile yönetim kurulu asil ve yedek üyelerinin, denetim, disiplin, sicil, kurulları başkanları ile asil ve yedek üyelerinin seçimleriyle genel kurul son bulacak.

Ertuğrul Doğan tek aday
Mavi liste ile seçimlere tek aday olarak girecek olan mevcut başkan Ertuğrul Doğan’ın listesinde; Zeyyat Kafkas, Ali Haydar Gedikli, Taner Fikret Saral, Sami Kahraman, Kemal Ertürk, Serkan Kılıç, Nevzat Kaya, İbrahim Şahinkaya, Cihan Emre Yazıcı, Derviş Köz, Çoşkun Öztürk, Murat İskender, Gözde Atasoy, Semih Hekimoğlu yer aldı.
Yedek listede ise Hüseyin Ekşi, Ali Beyazlı, Fatih Çolak, İmdat Yılmaz, Serkan Necat Soylu, Rıfat Çebi, Mustafa Cem Aşık bulunuyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fransa’daki yangında hayatını kaybeden 3 kardeş Rize’ye getirildi

Fransa’nın Strasbourg kenti yakınlarındaki Brumath’ta çıkan yangında hayatını kaybeden 3 kız kardeşin cenazeleri memleketi Rize’ye getirildi.
Fransa’nın Strasbourg kenti yakınlarındaki Brumath’ta yaşayan Rize’nin Ardeşen ilçesi nüfusuna kayıtlı İbrahim Kuru ve Ayşe Tutan Kuru çiftinin meskeninde 27 Nisan 2025 Pazar günü, sebebi şimdi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın esnasında konutta bulunan Ecrin Kuru (13) ve kız kardeşi Hatice Kuru (11) hayatını kaybederken, ağır yaralanan kardeşleri Melek Kuru (5) ise kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti. Strasbourg’tan aktarmalı uçak ile Trabzon Havalimanı’na, akabinde da karayolu ile Rize’ye getirilen 3 kardeşin cenazesi Kaçkar Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı. Kardeşlerin cenazesi bugün öğlen namazının akabinde memleketleri Ardeşen ilçesi Merkez Camii’inde kılınarak defnedilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.